به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی روزهای تاریک یک مادر بهکارگردانی محمدعلی زرندی در 52 سال پیش یعنی سال 1346 تولید شده است. روزهای تاریک یک مادر توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 2.2 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم روزهای تاریک یک مادر را اثری بیارزش و بسیار بد ارزیابی میکنند. مرتضی اخوان و مصطفی اخوان تهیهکنندگان روزهای تاریک یک مادر این فیلم را، بهعنوان محصول استودیو مولن روژ و کشور ایران تهیه کردهاند.
بازیگران فیلم روزهای تاریک یک مادر چه کسانی هستند؟ در روزهای تاریک یک مادر بازیگرانی چون آذر شیوا، جواد قائم مقامی، منصور متین، فرزانه بازگیر، جمشید مهرداد، ایران دفتری و مورین به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم روزهای تاریک یک مادر حدود 8 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان روزهای تاریک یک مادر را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم روزهای تاریک یک مادر باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا محمدعلی زرندی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری روزهای تاریک یک مادر توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم روزهای تاریک یک مادر میتوان به تاجالملوک احمدی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم روزهای تاریک یک مادر چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه روزهای تاریک یک مادر توسط محمدعلی زرندی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان روزهای تاریک یک مادر منتشر شده است، میخوانیم: «خوانندهی یک کاباره با مردی آشنا شده و با ازدواج با او کارش را ترک میکند و به زودی صاحب فرزندی میشود.صاحب کاباره بعد از مدتی باز هم وارد زندگی زن شده و وادارش میکند مجدداٌ به کارش در کاباره ادامه دهد.زن که کورد سوءظن شوهر واقع شده آواره میشود وسالها بعد در یک درگیری صاحب کاباره را که باعث سرگردانی و بی خانمانیاش شده، به قتل میرساند.در دادگاه فرزندش برای او تقاضای اعدام میکند اما به زودی بیگناهی زن ثابت شده و او در کنار همسر و فرزندش که او را شناختهاند زندگی تازهای را آغاز میکند.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم روزهای تاریک یک مادر نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم روزهای تاریک یک مادر به طور متوسط فعالیت 13ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم روزهای تاریک یک مادر یکی از 4 اثر شاخص آذر شیوا، ایران دفتری و مورین در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم روزهای تاریک یک مادر بدترین اثر محمدعلی زرندی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
1 تن از بازیگران روزهای تاریک یک مادر، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در روزهای تاریک یک مادر 1 فیلم اولی بوده است: فرزانه بازگیر.
همچنین محمدعلی زرندی کارگردان روزهای تاریک یک مادر اولین همکاری خود با بازیگرانی چون آذر شیوا، منصور متین، جمشید مهرداد، مورین و تاجالملوک احمدی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران روزهای تاریک یک مادر نیز 20 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 8 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 20 همکاری برای اولینمرتبه در روزهای تاریک یک مادر رخ داده است. مانند: آذر شیوا و جواد قائم مقامی، آذر شیوا و منصور متین، آذر شیوا و فرزانه بازگیر، آذر شیوا و جمشید مهرداد، آذر شیوا و مورین.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم روزهای تاریک یک مادر فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم روزهای تاریک یک مادر، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان ایران دفتری.
اگر از تصویربرداری فیلم روزهای تاریک یک مادر خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن عنایت الله فمین بوده است. در مجموع بیش از 12 نفر در تولید فیلم روزهای تاریک یک مادر نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم روزهای تاریک یک مادر در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم روزهای تاریک یک مادر 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم روزهای تاریک یک مادر، حواشی فیلم روزهای تاریک یک مادر، دیالوگ برتر فیلم روزهای تاریک یک مادر، سوتی فیلم روزهای تاریک یک مادر و نقد فیلم روزهای تاریک یک مادر هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.