به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی کارت پرواز بهکارگردانی مهدی رحمانی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام تولید شده است. کارت پرواز توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم کارت پرواز را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. مهدی رحمانی و بهمن کامیار تهیهکنندگان کارت پرواز این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند. کارت پرواز در تاریخ 1398/04/01 پخش خود را توسط پخشکننده پردیس سینمای کورش در سینما آغاز کرد.
بازیگران فیلم کارت پرواز چه کسانی هستند؟ در کارت پرواز بازیگرانی چون شیرین یزدانبخش، منصور شهبازی، اصغر رفیعیجم، محمدعلی نجفی، ندا جبرائیلی، طلا معتضدی و امین قوامی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم کارت پرواز حدود 8 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان کارت پرواز را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم کارت پرواز باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا مهدی رحمانی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری کارت پرواز توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم کارت پرواز میتوان به علی کلانتری اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم کارت پرواز چقدر اطلاع دارید؟
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان کارت پرواز منتشر شده است، میخوانیم: «ندا برای حل بحران مالیاش،تصمیم گرفته که با بلعیدن مواد مخدر به ترانزیت آن روی بیاورد. اما این کار برایش خطراتی در پی دارد.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم کارت پرواز نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم کارت پرواز به طور متوسط فعالیت 5ام بازیگران این اثر است.
براساس امتیاز مردم فیلم کارت پرواز یکی از 4 اثر شاخص مهدی رحمانی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
3 تن از بازیگران کارت پرواز، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در کارت پرواز 3 فیلم اولی بودهاند: اصغر رفیعیجم، طلا معتضدی و علی کلانتری.
همچنین مهدی رحمانی کارگردان کارت پرواز اولین همکاری خود با بازیگرانی چون شیرین یزدانبخش، منصور شهبازی، محمدعلی نجفی، ندا جبرائیلی و امین قوامی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران کارت پرواز نیز 28 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 8 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 28 همکاری برای اولینمرتبه در کارت پرواز رخ داده است. مانند: شیرین یزدانبخش و منصور شهبازی، شیرین یزدانبخش و اصغر رفیعیجم، شیرین یزدانبخش و محمدعلی نجفی، شیرین یزدانبخش و ندا جبرائیلی، شیرین یزدانبخش و طلا معتضدی.
اگر از تصویربرداری فیلم کارت پرواز خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمد رسولی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم کارت پرواز چیست؟ تدوین کارت پرواز را محمدرضا موئینی انجام داده است. اگر صدای کارت پرواز بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم کارت پرواز یعنی امیر نوبخت حقیقی آشنا میکنیم. در مجموع بیش از 14 نفر در تولید فیلم کارت پرواز نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم کارت پرواز 16 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از کارت پرواز پرداختهاند.
تاکنون در بخشهای گالری عکس و پوستر فیلم کارت پرواز، ویدئو و تیزر فیلم کارت پرواز، حواشی فیلم کارت پرواز، دیالوگ برتر فیلم کارت پرواز، سوتی فیلم کارت پرواز و نقد فیلم کارت پرواز هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
کارگردان سوژه خوبی در دست داشت ولی متاسفانه فیلم میتونست خیلی بهتر نمایش داده بشه و انقدر بیننده رو منتظر خودش نگذاره و کش دادن تا این حد زیاد جذاب نبود
تکلیف روشن هست و کاراکتر اصلی فیلم دچار مشکل شده خوب بیننده سورپرایز لازم داره اتفاقها هر 10 - 15 دقیقه 1 بار می افتد زمانی که شما دیگه داره خوابت میبره یهو یک اتفاقی میافته یا روند فیلم تغییر پیدا میکنه یا شخصیت جدیدی غیراز 2 کاراکتر اصلی وارد میشه
هر چقدر شروع خوب و به جا طراحی شده و شخصیت ها همون ابتدا درست معرفی میشن ولی در ادامه روند خیلی معمولیه
اینکه حال ندا مدام در حال بدتر شدنه رو خودمون داریم می بینیم ولی فیلم چه چیزی برای غافلگیری داره؟ تقریبا هیچ !
همون نتیجه ی همیشگی که شخصی به خاطر فقر و وضعیت زندگی اشتباه کرده و پایان تلخی برای خودش رقم می زنه
کاملا قابل پیش بینی بود
از جنبه ی آموزنده بودن و سوژه ی اصلی نمره ی قبولی می گیره ولی فقط قبولی و نه بیش تر !
میگم اگه خودش با لوازم آرایش شخصی خودش رو گریم میکرد بهتر در میومد .(به جای گریمور)
نه اینکه وقتی رو به موته بره خودشو آرایش کنه وگرنه میشد مضخرف ترین فیلم سال
شما درست اشاره نکرده بودین
بازیگر نقش اصلی مرد بسیار آماتور بود، بازیگر نقش اصلی زن دقایق محدودی بازی باور پذیری داشت ، گریم فاجعه بود اگه ندا جبرئیلی خودش با لوازم آرایشش یه حرکتی رو صورتش میومد خیلی بهتر میشد ، فیلم نامه ایده خوبی داشت اما خوب بهش پرداخته نشده بود .
و در آخر فیلم با یک پایان بسیار چندش تموم شد
اتفاقا این طوری باور پذیر تر بود
یعنی فردا : ¶
ظاهرا یکی از فیلم های توقیفی هم بوده که بعد از رفع توقیف در گروه هنر و تجربه اکران شده...