به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی باد ما را خواهد برد بهکارگردانی عباس کیارستمی در 20 سال پیش یعنی سال 1378 در گونه درام تولید شده است. باد ما را خواهد برد توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم باد ما را خواهد برد را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند.
بازیگران فیلم باد ما را خواهد برد چه کسانی هستند؟ در باد ما را خواهد برد بازیگرانی چون بهزاد دورانی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم باد ما را خواهد برد حدود 1 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان باد ما را خواهد برد را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
متوسط سن بازیگران باد ما را خواهد برد براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 51 سال است که نشان میدهد بازیگران باد ما را خواهد برد عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم باد ما را خواهد برد چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه باد ما را خواهد برد توسط عباس کیارستمی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان باد ما را خواهد برد منتشر شده است، میخوانیم: «شهزاد، کیوان، علی و جهان که اعضای یک گروه فیلمسازی هستند برای ساخت فیلمی با موضوع مراسم سوگواری محلی از تهران به روستاهای کردنشین سیاهدره و شاهپورآباد در بخش دینور، دهستان حر در کرمانشاه میروند و در انتظار مرگ پیرزنی در حال احتضار می مانند. آنها برای شخصی به نام خانم گودرزی کار می کنند. روستاییان تصور میکنند که آنها برای یافتن گنج آمدهاند و بهزاد، تنها عضو گروه که چهره اش دیده می شود نیز بدش نمیآید که مردم چنین تصوری داشته باشند. تنها چیزی که در او و دوستانش دیده میشود، حالتی از انتظار برای رخدادن یک حادثه است. گاهی او از پشت بامها، خود را به کنار خانهٔ پیرزنی میرساند که در آستانهٔ مرگ است و فرزندانش در آنجا جمع شدهاند و اندوهگین و منتظرند و گاهی نیز برای صحبت کردن با تلفن همراه، ناچار است به گورستان روستا که روی قلهٔ تپهٔ مجاور قرار دارد برود. در آنجا، جوانی در حال حفر یک گودال است. سرانجام، در حالی که به نظر میرسد همراهان بهزاد از انتظار خستهشده و رفتهاند، با ریزش گودال، جوان حفار زخمی میشود و پیرزن روستایی هم زنده می ماند، اما حالا بهزاد که یک مرد جوان شهری است، در این روستای دورافتاده به درک تازهای از فلسفهٔ تولد و زندگی دست یافته است.»
فیلم باد ما را خواهد برد از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم باد ما را خواهد برد عبارت است از: فیلم طعم گیلاس، فیلم ده، فیلم خانه دوست کجاست؟، فیلم کپی برابر اصل و فیلم مثل یک عاشق.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم باد ما را خواهد برد نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم باد ما را خواهد برد به طور متوسط فعالیت 2ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم باد ما را خواهد برد بهترین اثر بهزاد دورانی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین عباس کیارستمی کارگردان باد ما را خواهد برد اولین همکاری خود با بازیگرانی چون بهزاد دورانی را در این اثر تجربه کرده است.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم باد ما را خواهد برد فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم باد ما را خواهد برد، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان عباس کیارستمی.
اگر از تصویربرداری فیلم باد ما را خواهد برد خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمود کلاری بوده است. موسیقی متن فیلم باد ما را خواهد برد اثر پیمان یزدانیان است. در مجموع بیش از 5 نفر در تولید فیلم باد ما را خواهد برد نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم باد ما را خواهد برد یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم باد ما را خواهد برد 1 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از باد ما را خواهد برد پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم باد ما را خواهد برد در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم باد ما را خواهد برد 13 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم باد ما را خواهد برد 1 عدد، در بخش حواشی فیلم باد ما را خواهد برد 5 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم باد ما را خواهد برد، سوتی فیلم باد ما را خواهد برد و نقد فیلم باد ما را خواهد برد هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
لانگ شاتهای بی نظیرش تو گویی شانه ب شانه ی قهرمان ایزوله شده گوشه ب گوشه روستا را قدم میزنی ، گرد و خاک در چشمت میرود ، سر و صدا گوشت را آزار میدهد ، فرمان ماشین را میچرخانی ، از سبزی طبیعت سر زنده میشوی و از زردی آن مغموم.
روحت شاد.
با این حال توی فیلم خلاقیت های جالبی هم وجود داشت البه نه توی روایت یا مفهوم بلکه توی فرم. یه مثال میزنم : شخصیت اصلی فیلم با دو تا از همکار هاش میره به این ماموریت ولی ما هیچ جای فیلم چهره این همکار ها رو نمیبینیم و فقط صداشون رو میشنویم. راجب فردی که چاله میکنه و معشوقش هم همینطوره و چهرشون رو نمیبینیم . به عبارتی شخصیت اصلی داستان رو تو یه قرنطینه نسبی قرار داده که همونطوری که از صفت نسبی پیداست مطلق نیست یعنی ما یه سری شخصیت فرعی هم داریم که علاوه بر صوت، چهرشون رو هم داریم که تعدادشون هم کم نیست
به هرحال اون سکانسی که سوار موتور پزشک از وسط اون گندم زار ها میگذرن سکانس مورد علاقمه. کل فیلم یه طرف این سکانس یه طرف دیگه. اگه ونگوگ زنده بود از اون صحنه نقاشی میکشید(((:
من به فدای تمام کرد ها برم اینقدر دلم خواست برم تو اون روستایی که این فیلم رو فیلم برداری کردن زندگی کنم (:
البته میگن معمولا کیارسمی تو انتخاب لوکیشن اکثر فیلماش همینقدر خوش سلیقست
پ.ن: شعر فروغ( که اسم فیلم هم ازش اومده) و خیام هم خیلی عالی سر جاشون نشستن(":