به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی آواز قو بهکارگردانی سعید اسدی در 19 سال پیش یعنی سال 1379 در گونه درام، حادثهای و مهیج تولید شده است. آواز قو توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم آواز قو را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. عبدالله علیخانی و محمدحسین فرحبخش تهیهکنندگان آواز قو این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند.
بازیگران فیلم آواز قو چه کسانی هستند؟ در آواز قو بازیگرانی چون جمشید هاشمپور در نقش سرگرد فتاح حیدری، بهرام رادان در نقش پیمان فدایی، ساره آرین در نقش پرستو، داریوش مؤدبیان در نقش پدر پرستو، جمشید اسماعیلخانی در نقش پدر پیمان، افسانه ناصری در نقش مادر پرستو و ثریا حکمت در نقش مادر پیمان به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم آواز قو حدود 37 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان آواز قو را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم آواز قو باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا سعید اسدی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری آواز قو توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم آواز قو میتوان به قاسم زارع در نقش سرهنگ، رامسین کبریتی، احمدرضا رافعی در نقش مرتضی، گلایون شیرازی، مجتبی بیطرفان در نقش سرباز شهرستانی، انوشیروان نعیمی، افشین نخعی و اصغر آشوری اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم آواز قو چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه آواز قو توسط سعید اسدی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان آواز قو منتشر شده است، میخوانیم: «جشن تولد 22سالگی پرستو در کوه و در کنار دوستانش برگزار میشود، و پیمان رو به همه اعلام میکند که او و پرستو قصد دارند با هم ازدواج کنند. کمیتة انضباطی دانشگاه هردو را بهدلیل حضور در کوه و بهجرم رفتار مغایر با شئونات اسلامی اخراج میکند. پیمان پسر یک نوکیسة بازاری است، که میخواهد او را به کانادا بفرستد و به ازدواجش با پرستو رضایت نمیدهد. پرستو دختر یک پزشک است که با خانوادة پیمان مخالفت میکند و آنها را آدمهای موجهی نمیداند. پیمان و پرستو عاشق یکدیگرند و میخواهند هرطور شده راهحلی برای مشکل ازدواجشان پیدا کنند.»
فیلم آواز قو از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم آواز قو عبارت است از: فیلم به رنگ ارغوان، فیلم قلاده های طلا، فیلم ماه گرفتگی، فیلم فرود در غربت و فیلم واکنش پنجم.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم آواز قو نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم آواز قو به طور متوسط فعالیت 7ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم آواز قو بهترین اثر انوشیروان نعیمی، اصغر امیدوارخرم و غلام ژاپنی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم آواز قو یکی از 4 اثر شاخص سعید اسدی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
10 تن از بازیگران آواز قو، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در آواز قو 10 فیلم اولی بودهاند: ساره آرین، گلایون شیرازی، سیامک صحرانورد، نوشین تندسته، حسن ورسانی، حامد اسدی، ولی جامه بزرگی، نوید لاجوردی، رضا جامه بندی و شیرین مسلمی.
همچنین سعید اسدی کارگردان آواز قو اولین همکاری خود با بازیگرانی چون بهرام رادان، داریوش مؤدبیان، جمشید اسماعیلخانی، افسانه ناصری، ثریا حکمت، قاسم زارع، رامسین کبریتی، احمدرضا رافعی، مجتبی بیطرفان، انوشیروان نعیمی، افشین نخعی، اصغر آشوری، اصغر امیدوارخرم، مرتضی محمدی، حسین دوستدار، جلیل ملکزاده، علی خیری، آتیلا پسیانی، ارد درویشی، غلام ژاپنی، شهرام تیموری، مهدی احمدی، سریر آقاسرشار، حسن خوانساری، عارف بنایی و سید مصطفی مدنی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران آواز قو نیز 631 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 37 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 631 همکاری برای اولینمرتبه در آواز قو رخ داده است. مانند: جمشید هاشمپور و بهرام رادان، ساره آرین و داریوش مؤدبیان، جمشید اسماعیلخانی و افسانه ناصری، ثریا حکمت و قاسم زارع، رامسین کبریتی و احمدرضا رافعی.
عوامل تولید و بازیگران آواز قو در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 10 نفر از این هنرمندان به بیش از 6،622،955 نفر میرسد.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم آواز قو فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم آواز قو، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان فرجالله حیدری.
اگر از تصویربرداری فیلم آواز قو خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن فرجالله حیدری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم آواز قو چیست؟ تدوین آواز قو را محمدرضا موئینی انجام داده است. اگر صدای آواز قو بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم آواز قو یعنی بابک اخوان آشنا میکنیم. پیمان معادی طراحی صحنه فیلم آواز قو را انجام نموده است. عبدالله اسکندری چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم آواز قو را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم آواز قو اثر محمدرضا علیقلی است. در مجموع بیش از 49 نفر در تولید فیلم آواز قو نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم آواز قو یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم آواز قو 7 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از آواز قو پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم آواز قو در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم آواز قو 5 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم آواز قو، حواشی فیلم آواز قو، دیالوگ برتر فیلم آواز قو، سوتی فیلم آواز قو و نقد فیلم آواز قو هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
محتوای ضعیف و به شدت شعار زده
تا به حال برای یک فیلم ایرانی اینو ننوشته بودم
ولی داستان این فیلم در یک کلام مضخرف بود
بین این همه فیلم ایرانی که دیدم
فقط 2 فیلم هست که میگم ارزش دیدن ندارند و نمره 1 دادم بهشون
یکی این فیلم سیاه تخیلی
و دیگری فیلم کثیف من مادر هستم (حیف اسم قشنگ مادر!!)
این اثر و خیلی دیگه از آثار دوره اصلاحات یه جور اسید و چاه باز کن بودن برای ورود تفکرات متجدد و نوگرا به سینمای ایران. وجودشون از حیث اسیدیته !! لازم بود. بهرحال سینما میخواست از کاراکتر قاچاقچی با سیبیل کلفت و کله طاس، بره سمتِ کاراکتر سیبیل قیطونی و موی ژل زده و از قایق تندرو در هورالعظیم بره سمتِ مرسدس بنز کلاس E و از زن خانه دار تو سری خور بره سمتِ زنِ دوست پسردار و از دختر ناز بابایی بره سمتِ دختر عربده کش و ناسازگار و خلاصه تغییرشکل بده. مردم هم خسته شدن بودن از دیدن جمشید هاشم پوری که با یه مشت سه نفر رو میفرستاده تو دره و بهرام رادانِ چش قشنگ میخواستن. دیگه دیدن تلاش یه نفر برای بدست آوردن پیکان زردقناری موجب نمیشد کسی تو سینما دست بزنه و جیغ بکشه و از جاش بلند شه، مردم میخواستن قهرمانی ببینن که بخاطر مطالبات سیاسی و مادی و معنویش، همه خطوط قرمز رو رد میکنه. دیگه دیدن نیروی انتظامی که گله معتادا رو تارومار میکرد قشنگ نبود؛ مخاطب زبون درازی جوونایی رو میپسندید که تو روی پلیس درمیان و ابهتِ ش رو لگدمال میکنن. این شد که امثال آوازقو سر از خاک درآوردن. نه ژانر داشتن نه محتوی نه فرم. فقط راه رو برای بقیه باز کردن