به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی روز باشکوه بهکارگردانی کیانوش عیاری در 31 سال پیش یعنی سال 1367 در گونه درام و مهیج تولید شده است. روز باشکوه توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم روز باشکوه را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. عبدالله آشتیانی عراقی تهیهکننده روز باشکوه این فیلم را، بهعنوان محصول هدایتفیلم و کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم روز باشکوه چه کسانی هستند؟ در روز باشکوه بازیگرانی چون علی نصیریان، جمشید هاشمپور، علیرضا خمسه در نقش گل آقا، ایرج طهماسب، گوهر خیراندیش، حسن رضایی و ولی شیراندامی در نقش اوس خاله به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم روز باشکوه حدود 47 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان روز باشکوه را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم روز باشکوه باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا کیانوش عیاری بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری روز باشکوه توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم روز باشکوه میتوان به سعید امیرسلیمانی، مهری مهرنیا، روحانگیز مهتدی، فاطمه طاهری، آزیتا عظیمی، فوژان عارفپور، شالیزه عارفپور و محسن مکاری اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم روز باشکوه چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه روز باشکوه توسط داریوش مؤدبیان، ابوالحسن داوودی و فرید مصطفوی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان روز باشکوه منتشر شده است، میخوانیم: «به مسئولین یک شهر کوچک در حاشیهی کویر اطلاع داده میشود که در آیندهی نزدیک یکی از مقامات بلند پایهی درباری از شهر آنها بازدید خواهد کرد. مسئولین برای استقبال از مقام مزبور، دست به کار شده، میکوشند از تمام امکانات شهر در برگزاری مراسم استقبال استفاده کنند. از سویی دیگر یک ورزشکار جوان از اهالی این شهر که در مسابقات آسیایی مدال طلا کسب کرده است، به شهر بازمیگردد و مورد استقبال پرشور مردم قرار میگیرد. وقتی مسئولین از علاقهی مردم به ورزشکار جوان مطلع میشوند، تصمیم میگیرند از محبوبیت او برای کشاندن مردم به مراسم استقبال استفاده کنند. ولی جوان ورزشکار و پدر او که از اطباء سنتی شهر و مورد احترام اهالی است، حاضر به هیچگونه همکاری نیستند. مسئولین شهر و نمایندهی دربار تصمیم میگیرند برای جلب موافقت جوان ورزشکار، او و خانوادهاش را تحت فشار قرار دهند و برای مهمان درباری برنامههای مفصلی برای بازدید از نقاط دیدنی و آثار باستانی شهر ترتیب میدهند. به هر ترتیب شهر برای استقبال آماده میشود؛ ولی جوان ورزشکار و پدرش همچنان مصمم هستند از شرکت در مراسم خودداری کنند...»
فیلم روز باشکوه از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم روز باشکوه عبارت است از: فیلم پردهی آخر، فیلم واکنش پنجم، فیلم آواز قو، فیلم پستچی سه بار در نمی زند و فیلم هاری.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم روز باشکوه نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم روز باشکوه به طور متوسط فعالیت 6ام بازیگران این اثر است.
براساس امتیاز مردم فیلم روز باشکوه یکی از 4 اثر شاخص کیانوش عیاری در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
فیلم روز باشکوه براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص داریوش مؤدبیان در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
26 تن از بازیگران روز باشکوه، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در روز باشکوه 26 فیلم اولی بودهاند: آزیتا عظیمی، فوژان عارفپور، شالیزه عارفپور، مهدی رحیمیان، فاطمه ذبیحی، اسماعیل همتی، محمدحسن جواهری، محمد مداح، حسین برقی، حسین آفاقی، مسعود سیف، مقامات، میرزا آقایغمائی، مصطفی کریمی، محمود عطار، علی محمد معماری، محمدرضا نیاکان، بیژن ذبیحی، لیلا رحیمیان، بهاره نجم الدین، مرجان نجم الدین، ژامک بیدختی، فهیمه صفایی نژاد، راضیه مرادی، مرضیه میرحاج و احمد فیضی.
همچنین کیانوش عیاری کارگردان روز باشکوه اولین همکاری خود با بازیگرانی چون علی نصیریان، جمشید هاشمپور، علیرضا خمسه، ایرج طهماسب، گوهر خیراندیش، ولی شیراندامی، سعید امیرسلیمانی، احمد علی نژاد، محمود ابراهیمزاده، حسین ظفرمند، رضا راد، منصور ساعی، اکبر رحیمی و رضا دلارام را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران روز باشکوه نیز 1060 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 47 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 1060 همکاری برای اولینمرتبه در روز باشکوه رخ داده است. مانند: علی نصیریان و جمشید هاشمپور، علیرضا خمسه و ایرج طهماسب، گوهر خیراندیش و حسن رضایی، ولی شیراندامی و سعید امیرسلیمانی، مهری مهرنیا و روحانگیز مهتدی.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم روز باشکوه فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم روز باشکوه، 2 نفر به دیار باقی سفر کردهاند و دیگر در میان ما نیستند: شادروان مهری مهرنیا و فاطمه طاهری.
اگر از تصویربرداری فیلم روز باشکوه خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن داریوش عیاری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم روز باشکوه چیست؟ تدوین روز باشکوه را کیانوش عیاری انجام داده است. موسیقی متن فیلم روز باشکوه اثر فرهاد فخرالدینی است. در مجموع بیش از 54 نفر در تولید فیلم روز باشکوه نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم روز باشکوه در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم روز باشکوه 10 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم روز باشکوه، حواشی فیلم روز باشکوه، دیالوگ برتر فیلم روز باشکوه، سوتی فیلم روز باشکوه و نقد فیلم روز باشکوه هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.