به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی شب نشینی در جهنم بهکارگردانی موشق سروری در 62 سال پیش یعنی سال 1336 تولید شده است. شب نشینی در جهنم توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 2.5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم شب نشینی در جهنم را اثری بیارزش و بسیار بد ارزیابی میکنند. مهدی میثاقه تهیهکننده شب نشینی در جهنم این فیلم را، بهعنوان محصول استودیو بدیع و کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم شب نشینی در جهنم چه کسانی هستند؟ در شب نشینی در جهنم بازیگرانی چون عزتالله وثوق، ارحام صدر، روفیا، پرخیده، هوشنگ مرادی، علی زندی و کنعان کیانی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم شب نشینی در جهنم حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان شب نشینی در جهنم را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم شب نشینی در جهنم باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا موشق سروری بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری شب نشینی در جهنم توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم شب نشینی در جهنم میتوان به ابراهیم باقری، اکبر خواجوی، رحیم روشنیان و مهدی رئیسفیروز اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم شب نشینی در جهنم چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه شب نشینی در جهنم توسط حسین مدنی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان شب نشینی در جهنم منتشر شده است، میخوانیم: «"حاجی جبار" مرد پولداری است که به دلیل خست فراوان مورد سرزنش خانواده است.حاجی برای به دست آوردن پول بیشتر قصد دارد دخترش "پروین" را به پیرمردی پولدار شوهر دهد و هیچ توجهی به علاقه ی بین پروین و پسرعمویش ندارد.چنان که اهمیتی برای پسرش"حمید" که براثر بی نوجهی در سراشیبی سقوط قرار گرفته قایل نیست.در همین احوال حاجی سلامتیش را از دست میدهد و یک شب در خواب خود را در جهنم می بیند و وقتی بیدار میشود.به خود آمده ثروتش را بین فامیل تقسیم کرده و قسمتی از آن را برای احداث بیمارستان و مدرسه اختصاص میدهد و سپس می میرد.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم شب نشینی در جهنم نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم شب نشینی در جهنم به طور متوسط فعالیت 5ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم شب نشینی در جهنم یکی از 4 اثر شاخص ارحام صدر، هوشنگ مرادی، کنعان کیانی و مهدی رئیسفیروز در حرفه بازیگری محسوب میشود.
2 تن از بازیگران شب نشینی در جهنم، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در شب نشینی در جهنم 2 فیلم اولی بودهاند: ارحام صدر و ابراهیم باقری.
همچنین موشق سروری کارگردان شب نشینی در جهنم اولین همکاری خود با بازیگرانی چون روفیا، هوشنگ مرادی، علی زندی، اکبر خواجوی، رحیم روشنیان و مهدی رئیسفیروز را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران شب نشینی در جهنم نیز 47 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 47 همکاری برای اولینمرتبه در شب نشینی در جهنم رخ داده است. مانند: عزتالله وثوق و ارحام صدر، روفیا و پرخیده، هوشنگ مرادی و علی زندی، کنعان کیانی و ابراهیم باقری، اکبر خواجوی و مهدی رئیسفیروز.
اگر از تصویربرداری فیلم شب نشینی در جهنم خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن عنایت الله فمین بوده است. در مجموع بیش از 15 نفر در تولید فیلم شب نشینی در جهنم نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم شب نشینی در جهنم 1 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از شب نشینی در جهنم پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم شب نشینی در جهنم در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم شب نشینی در جهنم 32 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم شب نشینی در جهنم، حواشی فیلم شب نشینی در جهنم، دیالوگ برتر فیلم شب نشینی در جهنم، سوتی فیلم شب نشینی در جهنم و نقد فیلم شب نشینی در جهنم هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
فیلم جالب شب نشینی در جهنم را برای تماشا به مردم و سینماگران جوانی که تازه کار فیلمسازی را آغاز کردند توصیه میکنم. در هنگام نقد یک فیلم سینمایی در تاریخ سینمای ایران باید سال ساخت فیلم،شرایط و امکانات موجود و روحیه مردم آن سال های کشور در دهه 30خورشیدی را در نظرگرفت. سینما به مرور پیشرفت و تکامل پیدا می کنند. تجربه اندوزی اهالی سینما در آن سال ها اثری بسیار جالب را به وجود آورده، طراحی صحنه و دکورهای جالب جهنم و پل صراط، بازی شیرین ارحام صدر و موضوع فیلم که هنوز هم در جامعه ایران وجود دارد از موارد مثبت و قابل تفکر فیلم است. لازم به ذکر است که فیلم در سال 1336تولید شده و ملاک قضاوت باید با شرایط و هزینه و امکانات آن سال باشد. فیلم های دهه 30خورشیدی اگر برای ذائقه مخاطب مناسب نباشد بازهم مفید است چرا که تنها اسناد تصویری از زمانه،معماری،پوشش و منش و کردار دهه 30 ایران هستند.
مفهوم آموزنده ای داشت و به نسبت زمان خودش طراحی صحنه قابل قبولی هم داشت.