غلاف تمام فلزی

‏غلاف تمام فلزی‏ (1987)
‏Full Metal Jacket‏

7
رای شما:
0/10
بر اساس رای 51 کاربر
116 دقیقه
درام, جنگی
اکران شده در 1366/04/19

خلاصه داستان فیلم سینمایی غلاف تمام فلزی
غلاف تمام فلزی ماجرایی تلخ و گزنده را در خلال جنگ ویتنام و در یک پایگاه آموزش تفنگداران نیروی دریایی ارتش آمریکا و بعد از آن در میدان های جنگ در ویتنام روایت می کند. فیلم انتقادی به تزریق روحیه وحشی گری و جنگ طلبی به سربازان بیچاره آمریکایی و تبدیل کردن آنها به حیوانات دست آموز است.

حواشی فیلم غلاف تمام فلزی (0 حاشیه)
سوتی های فیلم غلاف تمام فلزی (0 سوتی)
دیالوگ های فیلم غلاف تمام فلزی (0 دیالوگ)
سوالات نظرسنجی ( 8 سوال)

فیلم ارزش یک بار دیدن را دارد؟


فیلم از لحاظ فنی و هنری باکیفیت ساخته شده است؟


تیم بازیگران، نقش‌ها را خوب بازی کردند؟


داستان و ساختار فیلم غیرتکراری و جدید بود؟


حرف و پیام فیلم، مفید و ارزشمند هست؟


بعد از پایان فیلم به آن فکر می‌کردید؟


فضای فیلم با فرهنگ خانواده شما سازگار است؟


فضای فیلم مناسب کودکان است؟

نظر خود را ثبت کنید
ارزیابی مردم از فیلم غلاف تمام فلزی (از مجموع 10 رای)

ارزش تماشا
8.1
خوش ساخت
9.4
بازیگری
9.4
خلاقانه
8.8
محتوای مناسب
9.4
تفکربرانگیز
6.9
مناسب خانواده‌
5
مناسب کودکان
2.5
رای شما:
0/10
حداقل کارکتر بررسی: 0 /60
بررسی‌های مردم درباره فیلم غلاف تمام فلزی (3 بررسی)
سید محمد موسوی
خشاب تمام شده ارتش یانکی ها در جنگ ویتنام...
استنلی کوبریک را با فیلم "درخشش" می شناسیم. فیلمی تماماً روانشناسانه و پر از ترس های واقعی. اما ساختن این اثر نشان داد او روانشناسی در جنگ را نیز بخوبی می شناسد.
سالهاست از تجاوز ارتش آمریکا به خاک ویتنام میگذرد و این نزاع خونین دستمایه بسیاری از فیلمسازان برای ساخت یک اثر شده است. قریب به اتفاق همه آنها نیز از یورش ارتش یانکی ها به خاک یک کشور کوچک در آنسوی کره زمین؛ عصبی و ناراحتند و آن را لکه ننگی در تاریخ سرزمین خویش می بینند. لااقل برای مالیات هایی که دادند و صرف ساخت گلوله هایی شد که جان مردم ویتنام را گرفت. اما میتوانست برای آبادانی کشور خودشان صرف شود.بگذریم.
کوبریک اما این جنگ را از زاویه ای دیگر بررسی میکند. از زاویه دید روانشناسان جنگ. و نشان می دهد یک سرباز بسیار مهربان ؛ خندان و آرام و حتی بسیار نرمال!! که هنوز به جبهه جنگ علیه ویتنام اعزام نشده است؛ به تدریج آنقدر غیرنرمال؛ عصبی و غیرقابل کنترل می شود که آتش خشمش را به سمت فرمانده خویش می گشاید و سپس رنج سرباز بودن را با خودکشی از تن می زداید. و کوبریک بیننده را اینگونه آماده دیدن صحنه های جنگی می کند و به ما می فهماند که انسانهای نرمال در برابر شرایط سخت بشدت وحشی می شوند.سربازی که به دور از صحنه نبرد بود اینگونه دچار فروپاشی شد وای بر آنکه بخواهد به میدان نبرد برود.
در فاز دوم فیلم نیز ما به ویتنام می رویم. به جایی که ارتش یانکی ها به خاک یک کشور بی دفاع یورش برده اند و با وقاحت تمام مشغول تاراج مال و جان و ناموس و خاک آن کشور هستند.
در این فیلم به هدف آمریکایی ها برای این هجوم همه جانبه اشاره ای نمی شود اما کاراکترهای فیلم را قوی؛نترس؛با اراده؛متعصب و مصمم به هدف شان نشان می دهد. اما این لایه فوقانی فیلم است و در لایه زیرین به آرامی به تزلزل و شک درونی ارتشی ها می پردازد و زشتی های یک جنگ را بنمایش در می آورد. جنگی که شاید در پایان موجب افسارگسیختگی و روان پریشی بسیاری از سربازان آمریکایی شد اما برای ویتنام نیز چیزی جز نابودی دربرنداشت.
2 لایک
0 نظر
1397/11/25
سهیل
بد نبود،در حدی نبود ک بخواد توی 250 فیلم باشه................
1 لایک
1 نظر
1397/06/21
پرزیوال
تو دیگه فیلم نبین
0 لایک
1399/03/27