حواشی «فرزاد حسنی» (32 حاشیه)

من خيلي دير رسيدم جمعيت زيادي براي تست آمده بودند که در ميان آن‎ها گروهي از بازيگران جوان و حتي قديمي هم به چشم مي‎خوردند متني که داده بودند خيلي سخت بود شامل متون قديمي واخباري. من حافظه‎‎ی خوبي دارم يک‎بار که نگاه کنم حفظ مي‎شوم. چون بقيه حاضر نبودند به عنوان اولين نفر تست دادم و قبول شدم.
می‎گوید بهترین فيلمي كه تا به حال ديده كازابلانكاست
از درس رياضي خوشش نمي‎آمده و كمترين نمره‎ای كه از رياضي گرفته‎است 14 می‎باشد.
با فوتبـال میانه‎ای ندارد.
بسیار ولخرج است و جسارت و حاضر جوابي خاصي دارد.
عاشق کشور عزیزمان ایران بوده و به ورزش‎های شنا، یوگا و ژیمناستیک علاقه دارد.
عاشق رمان «الیور تویست» است.
نمازخوان و مقید است و اصولا آدم بدقولی نیست.
ترانه‎ی‎ تیتراژ مجموعه‎ی «کمکم کن» و «کوله پشتی» و تیتراژ سریال «روز رفتن» را وی سروده است.ترانه " آدم فروش" شادمهر عقیلی را نیز وی سروده است
جدي‎ترين فعاليت وی به عنوان مجري به برنامه‎ی «نيمرخ» برمي‎گردد. برنامه‎اي که پيش از آن با حضور کاميار اسماعيلي امير حسين مدرس به کار موفقي بدل شده بود و شايد اجراي فرزاد حسني در اين برنامه يکي از مهم‎ترين دلايل انتخاب وی براي برنامه‎ی «کوله پشتي» بود.
هميشه به دنبال اجرای برنامه‎هایی است كه در آن آزادي عمل داشته باشد و آن را طبق خواسته و روش خود پيش ببرد.
اعتقاد دارد اجراي راديو سخت‎تر از تلويزيون است.


در یک خانواده‎ی کاملا مذهبی بزرگ شده و مادرش همیشه با وضو به وی شیر داده‎است.
امین زندگانی وی را برای حضور در رادیو معرفی کرد.
از پوشیدن لباس‎های رنگ روشن خصوصا سفید خوشش می‎آید و به رنگ آبی علاقه‎ی خاصی دارد.
اطلاعات عمومی خوبی دارد.
برای شهدا احترام فوق العاده‎ای قائل است. زود عصبانی می‎شود.
وی مـوفق‎ترین گوینده‎ی رادیو را مرحوم منوچهر نوذری می‎داند.
نمره‎‎ی هر دو چشمش بالای دو است و عینکش طبی است.
سعی می‎کند هیچ‎گاه نمازش قضا نشود مخصوصا نماز صبح.
موسیقی بدون کلام را دوست ندارد. موسیقی خارجی هم گوش نمی‎دهد.
در زندگی خود را مدیون پدر و مادر و معلم‎های دوره‎ی دبیرستانش می‎داند.
رابطه‎‌اش با دوستانش بسیار صمیمی است اما اصلا اهل رفیق‎بازی نیست.
در بسیاری از مسائل و برنامه‎ها اگر کمک مادرم نباشد کارم پیش نمی‎رود. مادرم در ارتباط با کارهایم یک منتقد بی‎رحم است.



معلم فن بیان وی مرحوم مهدی فتحی بود.
اولين سريال وی «عيد آن سالـها» است.
برای بازی در یک کار به هر کارگردانی راحت اعتماد نمی‎کند. به بازی بازیگرانی نظیر علی نصیریان، عزت‎الله انتظامی، رضا کیانیان، پرویز پرستویی، خسرو شکیبایی علاقه دارد.
هروقت دلش بخواهد می‎تواند شعر بگوید. محمدرضا شجريان نخستين انتخاب او در موسيقي است و محمد علیزاده بیش از سایر خوانندگان ترانه های وی را اجرا نموده است.
وارد مسائل حاشیه نمی‎شود و از کارهای خاله زنکی خوشش نمی‎آید. اصلا خودش را نمی‎گیرد و دوست دارد با مردم باشد، به همین دلیل مدام از وسائل نقلیه‎ی عمومی از جمله تاکسی و اتوبوس استفاده می‎کند . وی می‎گوید: وقتی آدم با خودش صادق نباشد برای دیگران هم ادا در می‎آورد .
نام فرزاد را دخترخاله‎ی مادرش براي وی انتخاب نموده‎‌است.
در پی انتشار ویدیویی از نحوه‎ی برخورد فرزاد حسنی با یکی از مهمان‌های برنامه‎ی تلویزیونی «اکسیر»، وی با اعتراض گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد. در این ویدئو، فرزاد حسنی در واکنش به پاسخ مردی میان‎سال به یک پرسش خطاب به وی می‌گوید که «تو ما را پخمه فرض کرده‌ای؟» حسنی در ادامه به این مرد با لحنی که «تحقیر آمیز» توصیف شده، می‌گوید چنانچه به سؤال وی پاسخ درستی بدهد، برنده‎ی ۵۰ میلیون تومان جایزه‎ی نقدی خواهد شد. پس از پاسخ مرد میان‎سال، حسنی با فریاد می‌گوید پاسخ وی درست است، اما در نهایت به وی جایزه‌ای تحت عنوان «زرشک» اهداء می‌کند.
این نحوه‎ی برخورد این مجری جنجال‌برانگیز تلویزیون با همراهی گروهی از شرکت‌کنندگان در این برنامه، اعتراض‌ها و انتقادهای فراوانی را در پی داشت.شمار قابل توجهی از کاربران شبکه‌های اجتماعی از فرزاد حسنی، شرکت‌کنندگان در این برنامه و همچنین سازمان صداوسیما خواستند بابت برخورد توهین‌آمیز با مهمان برنامه‎ی «اکسیر» عذرخواهی کنند.
فرزاد حسنی در سال (۱۳۸۶) در پی دعوت از سردار رادان رئیس پلیس وقت تهران در برنامه‎ی «کوله‌پشتی» و انتقاد شدید وی از طرح مبارزه با بدحجابی، از کار برکنار شد. در این مصاحبه‎ی زنده‎ی تلویزیونی، فرزاد حسنی مجری برنامه، سردار رادان را به دلیل برخورد خشن نیروهای پلیس با شهروندان به شدت مورد انتقاد قرار داد. در بخشی از این مصاحبه، مجری برنامه از رئیس پلیس تهران پرسید که آیا فیلمی را دیده‌است که در آن نشان داده می‌شود مأموران نیروی انتظامی با کتک و لگد دختری را به داخل ماشین پلیس پرت می‌کنند؟
پاسخ احمدرضا رادان به این پرسش منفی بود. فرزاد حسنی پس از تکذیب رئیس پلیس با سخن گفتن از تجربه‌های خود و نزدیکانش در برخورد با نیروی انتظامی، از ادبیات تند مأموران پلیس در برخورد با شهروندان انتقاد کرد. پخش این گفت‌وگوی زنده‎ی تلویزیونی واکنش‌های گسترده‎ی هر دو گروه طرفداران طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مخالفان این طرح را در پی داشت.
در واکنش به این گفت‎وگو فضل‌الله شریعت پناهی، مدیر اجتماعی شبکه‎ی سوم سیما، گفت: از سوی مسئولان سازمان صداوسیما به فرزاد حسنی تذکر داده شد و خودش هم فهمید که پا روی خط قرمزهایی گذاشته‎است. ضمن این که ما اعتراضاتی هم از سوی نیروی انتظامی داشتیم.
ماجرا و علت طلاق و با آزاده نامداری نیز به دنبال واکنش‎های نامداری مبنی بر رفتارهای خشن حسنی با وی در بعضی رسانه‌ها خبرساز گردید. در این زمینه اظهاراتی از هر دو طرف در رسانه‌ها منتشر گردید.
در اردیبهشت (۱۳۹۲) فرزاد حسنی و آزاده نامداری با حضورشان در کنسرت فرزاد فرزین ازدواج خود را رسانه‌ای و در ۶ تیر (۱۳۹۲) به عقد هم درآمدند و سیدحسن خمینی عاقد آن‌ها بود. اما بعد از حدود یک سال در خرداد (۱۳۹۳) این دو از هم جدا شدند و در تاریخ ۲۰مرداد (۱۳۹۳) خبر طلاق توسط آزاده نامداری رسماً رسانه‌ای گشت.