حواشی فیلم سینمایی «سرو زیر آب» (17 حاشیه)

به گفته «ستاره اسکندری»، بازیگر فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، آشنایی قبلی وی با «محمدعلی باشه‌آهنگر»، کارگردان این فیلم در انتخاب وی برای ایفای نقش در «سرو زیر آب»، بی‌تاثیر نبوده است.
«ستاره اسکندری»، بازیگر فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، 5 اسفند ماه سال 1396 طی گفتگو با یکی از خبرگزاری‌های داخلی در مورد این فیلم، گفت:
« به دلیل نگاهی که از همان ابتدا به جنگ تحمیلی بر کشور ما حاکم بود فیلم‌ هایی هم که در ژانر دفاع مقدس ساخته می ‌شود اگرچه از جنگ صحبت می کند اما پیام صلح برای جامعه دارند. «سرو زیر آب» نیز نه تنها از این قاعده مستثنی نبود بلکه در انتقال این پیام یک ادبیات و تصاویر منحصر به فردی را برگزیده بود که باعث شد علاقه من برای حضور در این پروژه بیشتر شود. من یک نقش خاص و ویژه‌ در این فیلم دارم که با وجود کوتاه بودن نقش بسیار تاثیرگذار است.»
«ستاره اسکندری»، بازیگر فیلم سینمایی «سرو زیرآب»، 8 بهمن ماه سال 1396 در برنامه «دو قدم مانده تا سیمرغ»، گفت:
«سینمای جنگ یک نقش خوب به من هنوز بدهکار است. من به شدت هرچه تمام‌تر به این ژانر علاقه‌مندم.»
«پیمان معادی» با فیلم سینمایی «بمب؛ یک عاشقانه»، «مهران احمدی» با فیلم سینمایی «مصادره» و «محمدعلی باشه‌آهنگر» با فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، 3 کارگردان «سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر» هستند که در فیلم‌شان نیز به ایفای نقش پرداخته‌اند.
«محسن روزبهانی»، با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «به وقت شام»، «تنگه ابوقریب»، «شعله‌ور» و «سرو زیر آب»، پرکارترین بدل‌کار در «سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر» است.
«کارن همایونفر» با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «به وقت شام»، «عرق سرد»، «ستار اورکی» با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «ماهورا» و «فیلشاه»، «حسین علیزاده» با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «کار کثیف» و «سرو زیر آب» و «بهزاد عبدی» با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «دارکوب» و «هایلایت»، پرکارترین آهنگسازان در «سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر» هستند.
«بابک حمیدیان»، با حضور در فیلم‌های سینمایی؛ «به وقت شام»، «سرو زیر آب»، «جشن دلتنگی» و «مصادره»، پرکارترین بازیگر مرد در «سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر» است.
فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، دومین همکاری مشترک بین «حسین علیزاده» (آهنگ‌ساز) و «محمد‌علی باشه‌آهنگر» (کارگردان)، پس از فیلم سینمایی «ملکه» است.
«عباس بلوندی»، طراح لباس و صحنه فیلم سینمایی «سرو زیر آب» در نشست خبری با یکی از خبرگزاری‌های داخلی در خرداد ماه سال 1396 در رابطه با این فیلم بیان داشت:
«فکر می‌کنم، سرو زیر آب بهترین اثر سینمایی «محمدعلی باشه آهنگر» و یک اثر کاملا متفاوت و جدید در زمینه سینمای جنگ بشود.»
«سید حامد حسینی»، تهیه کننده فیلم سینمایی «سرو زیر آب» در 23 آبان سال 1396 از پر کردن فرم حضور این فیلم در «سی‌وششمین جنشواره فیلم‌های فجر» خبر داد.
«محمد‌علی باشه‌آهنگر»، کارگردان فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، بهمن ماه سال 1394 در گفتگویی با یک خبرگزاری داخلی در رابطه با طول کشیدن زمان ساخت فیلم به دلیل کمبود بودجه مالی، بیان داشت:
«در این مدت سراغ ساخت سریال هم رفتم اما به دلیل مشکلات موجود در فیلمنامه‌های پیشنهادی و کمبود وقت برای کار روی فیلمنامه‌ها، ترجیح دادم که سریال هم نسازم و همچنان منتظر بودجه مناسب برای ساخت فیلمی هستم که به آن عشق می‌ورزم».
فیلمنامه فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، برای دریافت پروانه ساخت، نه دفعه بازنویسی شده است.
«محمد‌علی باشه‌ آهنگر»، بهمن ماه سال 1394 در گفتگویی با یک خبرگزاری داخلی، در رابطه با سرنوشت فیلم سینمایی «سرو زیر آب» و بدقولی نهاد‌های مرتبط، اذعان داشت:
«فیلمنامه سرو زیر آب سرنوشت روشنی ندارد زیرا همانطور که قبلا هم گفته‌ام این فیلمنامه را به مراکز مختلف و مرتبط با تولید آثار دفاع مقدس برده‌ام و قول‌های مساعدی هم برای ساخت آن دریافت کردم اما علی رغم وعده‌های بسیاری که برای تولید سرو زیر آب دریافت کردم در عمل دست خالی ماندم و هیچ یک از نهادهای مرتبط با تولید فیلم‌های دفاع مقدسی به قول خود عمل نکردند.»
گروه سازنده فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، در روز یکم بهمن ماه سال 1395، بعد از حادثه آتشسوزی «ساختمان پلاسکو» که منجر به تخریب کامل آن شد، با حضور یکی از آتشنشان‌های سرزمینمان در پشت صحنه مشغول به کار شدند.
«حجت‌الله ایوبی»، رییس سازمان سینمایی با جمعی از خانواده‌های شهدا، در دی ماه سال 1395 از پشت صحنه و مراحل ساخت این فیلم دیدن کرد.
فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، ششمین ساخته سینمایی «محمدعلی باشه آهنگر» است.
فیلم سینمایی «سرو زیر آب»، در «تهران»، «میبد»، «روستای مزرعه کلانتر یزد»، «روستای سپید دشت لرستان» و «دزفول» فیلمبرداری شده است.