- منظوم
- فیلم ها
- فیلم سینمایی دراکولا (1395)
- حواشی فیلم سینمایی دراکولا (1395)
حواشی فیلم سینمایی «دراکولا» (9 حاشیه)
اصغر فرهادی به رضا عطاران پیشنهاد بازی در یکی از نقشهای کلیدی فیلم «فروشنده» را داده بود، اما عطاران به دلیل تعهد کارگردانی و بازیگری در این فیلم قید بازی در «فروشنده» را زد. عطاران در این باره گفته است: "برای بازی در فیلم «فروشنده» هم با من تماس گرفتند ولی ما فیلم را شروع کرده بودیم و متاسفانه نشد. به دستیارشان آقای سجادی حسینی گفتم: آخه الان موقعش بود؟!"
لوون هفتوان در واکنش به عدم پذیرفتهشدن این فیلم در سی و چهارمین دوره جشنواره فجر را نداشت، گفت: "به نظرم هنوز جشنواره فجر هویت خودش پیدا نکرده است و با معیارهای برگزاری خود فاصله زیادی دارد. این جشنواره باید آینه تمام قد سینمای ایران در بین سینماگران جلوه پیدا کند، متاسفانه هنوز جشنواره به بلوغ نرسیده است ولی امیدوارم فستیوال فجر در 50 سالگی خود بالغ شود."
لوون هفتوان با وجود اینکه برای اولین بار در این فیلم با رضا عطاران همکاری کرده، اما از زمان دانشجویی با وی آشنا بوده است. او دربارهی این آشنایی گفتهاست:"زمانی که این بازیگر و کارگردان محبوب وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد. تقریبا سال آخر دانشجویی خود را سپری میکردم و نمایش «اسب چرمشیر» را در تالار مولوی به روی صحنه برده بودیم که انگار عطاران به تماشای آن نمایش نشسته بود."
در این فیلم رضا عطاران همچون دیگر ساختههای خود در کنار کارگردانی، به ایفای نقش هم پرداخته است.
لوون هفتوان به عنوان بازیگر اصلی این فیلم برای اولین بار است که در فیلمی با عطاران همکاری کرده است.
عوامل فیلم با اینکه تلاش بسیاری کردند تا آن را به 34مین جشنواره فیلم فجر برسانند اما در نهایت فیلم از سوی هیات انتخاب در این جشنواره پذیرفته نشد.
لوون هفتوان، بازیگر فیلم، قبل از اکران فیلم مدعی شد که این اثر ١۵ مورد اصلاحیه خورده و ١٣ دقیقه از آن حذف شده است. اما رضا عطاران، کارگردان و بازیگر فیلم، چند روز بعد این حرفها را تکذیب کرد و گفت: "ماجرای حذف 13 دقیقه از فیلم دراکولا واقعیت ندارد و تنها بخشهای کمی از فیلم کوتاه شده که با تعامل با ارشاد حل شده است و تنها شوخیهای فیلم با داعش را از فیلم حذف کردیم."
این فیلم به عنوان متفاوتترین فیلم رضا عطاران در مقام کارگردان قلمداد میشود.
در این فیلم که قصهای تازه را در سینمای ایران روایت میکند عطاران به سراغ معضل «اعتیاد» رفته است و از وجه دیگری به این معضل اجتماعی توجه دارد.