کارگردان: نگار آذربایجانی
فصل نرگس روایت آدمهای معمولی است که در وا نفسای امروز و در جهانی که میل به خودشیفتگی و خود محوری دارد، شفافیت روح و ذهنشان را از دست ندادهاند و مفهوم احساس خوش ناشی از انسانیت و نوعدوستی را به درستی درک میکنند
کارگردان: منوچهر هادی
سه کارگر دنبال کارند. دنبال جایی یا کسی که به کارگر ساده نیازمند باشد. نه هر کارگری... کارگر ساده!
کارگردان: همایون اسعدیان
حامد باید برای عمل قلب خواهرش دست به یک انتخاب بزند، انتخابی که در آینده مسیرهای متفاوتی را پیش روی او قرار داده است.
کارگردان: مسعود کیمیایی
حاجآقا دکتر جلال سروش (پرویز پرستویی)، کارآفرین موفق بخش خصوصی، تصمیم به افشای خیانتهای شرکت پیسارو که مافیای قدرت و ثروت است میگیرد. سیاوش مطلق (امیر جدیدی) و احمد کیا (حمیدرضا آذرنگ) فرزندخواندههای سروشاند و سیاوش نهتنها مورداعتمادترین فرد نزد سروش است، بلکه دلبستهٔ مهتاب (پگاه آهنگرانی)، دخ...
کارگردان: منیر قیدی
«ویلاییها» قصه خانوادههای فرماندههان سپاه و ارتش در سال 1365 است. عزیز زن 50 سالهای است که همراه نوههایش وارد مجموعه ویلاها میشود. الیاس نیز راننده بسیجی است که هر وقت وارد مجموعه میشود همه نگران این میشوند که شاید خبر شهادت یکی از فرماندهان را بدهد. پس از مدتی سیما که عروس عزیز است از تهران...
کارگردان: محسن قرایی
قاسم کارمند اداره سد معبر شهرداری در تلاش است وضعیت زندگی خود را بهبود ببخشد، اما در این راه با نرگس همسرش اختلافِ نظر دارد...
کارگردان: مهدی کرمپور
من مست و تو دیوانه، مـا را که برد خانه؟ صد بار به تو گفتم، کم زن دو سه پیمانه<br />
کارگردان: رقیه توکلی
درباره زندگی دو خواهر است که به تنهایی در شهر یزد با یکدیگر زندگی میکنند؛ با این تفاوت که یکی عشق خود را رها کرده و دیگر عشقش او را رها کرده است. آنها یک تنه روبروی مشکلات و مسائلی که سر راه دارند، ایستادگی میکنند و حرکتی رو به جلو دارند تا اینکه...
کارگردان: سعید سهیلی
داستان سری دوم این فیلم از زمانی آغاز میشود که عباس و حسن پس از پنج سال از زندان آزاد شده و به سراغ عطا میروند. عطا در این مدت در کما بوده و به تازگی به هوش آمده و به زندگی عادی بازگشته. این سه رفیق دوباره با هم همراه شده و در پی کاری شرافتمندانه میگردند، اما پس از تلاشهای بسیار سرانجام ناچار می...
کارگردان: محمدحسین مهدویان
در محلههای پر آشوب تهران، در پیچاپیچ خیابانها و کوچهها و در پستوی خانهها سرگردان و حیران. آیا این جستجو را فرجامی هست؟
کارگردان: وحید جلیلوند
کاوه نریمان یکی از پزشکانِ پزشکی قانونی در محل کارش با جسدی مواجه میشود که وی را پیش از این میشناخته است.
کارگردان: سیدمحمدرضا خردمندان
همیشه همینجوریه! آخرین بار هوا ابر شد. باد گرفت. درختا داشتن از جا کنده میشدن. اونقدر بارون شدید شد که سیل شهرو گرفته بود. پرندهها دور و بر لونه هاشون جیغ میکشیدن. یکی از بچهها قسم میخورد خودش دیده خورشید یکی دوبار نورش کم و زیاد شده....
کارگردان: محمد حمزهای
برای خودم فکرهایی داشتم آرزو داشتم می خواستم قهرمان بشم می خواستم اون چیزی که جامعه بهم تحمیل میکنه رو کنار بزنم، خوبه.
کارگردان: آیدا پناهنده
مردی که ماهی را دوست داشت بازگشته است. دختری که بهروز را دوست دارد باز میگردد... مردهگان زنده میشوند.
کارگردان: مازیار میری
سارا و آیدا دوستان صمیمی هستند که آبروی یکی از آنها به خطر افتاده و حالا باید به کمک هم شرایط را به حالت عادی بازگردانند، اما این دو دوست تا کجا پای یکدیگر میایستند؟
کارگردان: پوران درخشنده
شیرین که در زندگی خانوادگی با فرزند و همسرش به تدریج دچار مشکل میشود، به دنبال پیدا کردن راهی برای ایجاد ارتباط با آنهاست، که موفق نمیشود و به بحران میرسد. تلاش مجدد او برای خارج شدن از این بحران او را با چالش جدیدی رو به رو میکند.
کارگردان: مرتضیعلی عباسمیرزایی
زهره در راه منزل احساس میکند کسی او را تعقیب میکند. او فرار کرده و همین عامل باعث میشود تا او در یک سانحهی تصادف فوت کند. پرویز (همسر زهره) بعد از 6 سال، برای اولین بار، با ضمانت رئیس زندان به مدت 72 ساعت به مرخصی میرود تا زهره را دفن کرده و در مراسمش شرکت کند. اما او دغدغهاش چیز دیگریست...
کارگردان: مصطفی سلطانی
آیا تا حالا شده فکر کنین یه چیزی دور و برتون درست نیست و ندونین اون چیه؟ بین هزار هزار نفر آدم راه برین اما تنهای تنها باشین... روزا پشت سر هم بگذرن و شما کاری از دستتون برنیاد... فکر کنین سر جاتون نیستین اما ندونین چطوری باید برسین به اون جایی که دلتون میخواد... هیچکس نباشه که با یه جمله بهتون قوت...
کارگردان: محمدهادی کریمی
این فیلم یک کمدی موقعیت از زندگی تراژیک فردی است که میبایست علیرغم خواست درونیاش همرنگ با مردم پیرامونش زندگی کند.
کارگردان: علیرضا داوودنژاد
گلنار برای رسیدن به هدف خود در حالی که 18 سال بیشتر ندارد با واقعیتهای امروز روبرو میشود. او به تهران میآید تا با ماشین فراری 8 میلیاردی عکس یادگاری بگیرد...
کارگردان: مسعود جعفریجوزانی
دختر جوانی به نام ستاره با همه وجود تلاش میکند تغییری در زندگی خود و دیگران ایجاد کند…
کارگردان: ابراهیم ایرج زاد
در این فیلم نهاد خانواده و مهاجرت از شهرستان به تهران و مشکلات و سختیهایی که این مسیر دارد، به تصویر کشیده شده است.
کارگردان: محمود غفاری
داستان دختری میانسال است که زمان ازدواج او به تاخیر افتاده و با توجه به مشکل ژنتیکی که دارد در تلاش است که هر چه سریعتر ازدواج کند تا بچه دار شود.
کارگردان: هاتف علیمردانی
روایت خانوادهای که در دهه شصت در شهر زنجان زندگی میکنند. خانوادهای که جنگ و فضای آن سالها تأثیر زیادی روی زندگیشان میگذارد...
کارگردان: اصغر یوسفینژاد
متوفی وصیت کرده که بعد از مرگ، جسد او را دراختیار دانشکده پزشکی برای استفاده علمی قرار دهند اما، دخترش شدیدا مخالف است...
کارگردان: سحر مصیبی
این مستند داستان زندگی شهربانو، سهیلا و الهه منصوریان، سه خواهر قهرمان ووشوی جهان را روایت میکند. روایت مستند از شهرستان سمیرم اصفهان (محل تولد آنها) آغاز و به مسابقات اندونزی ختم میشود.
کارگردان: آرش لاهوتی
به بیان زندگی ۴ جانباز اعصاب و روان در یکی از بیمارستانهای روانپزشکی تهران میپردازد. این جانبازان که در جنگ تحمیلی ایران و عراق مجروح شدهاند، سالهای بسیاری است که در کنار یکدیگر زندگی میکنند.
کارگردان: محمد کارت
این فیلم داستان بهبودی و رهایی کارتن خوابهای بهبود یافته اعتیاد است که از آخرین و تلخترین نقطه برخاستهاند و به نبرد با زندگی پرداختهاند، که بازی فوتبال با تیم پیشکسوتان استقلال تهران نماد همین نبرد در «آوانتاژ» است.
کارگردان: محمدرضا هاشمیان
این مستند دربارهی زندگی سیاسی و اجتماعی «احمد قوام السلطنه» است که پنج بار در تاریخ سیاسی ایران به نخست وزیری رسید و حضور وی در قدرت با تحولات بینالمللی فراوانی همراه بود.
کارگردان: سعید کشاورز
دربارهی قدرت پسر 32 ساله و فقیر روستایی در نزدیکی شیراز است که کارگر نظافتچی کشتارگاهی در همان روستا است. او در آبان ماه 94 رکوردی به مسافت 92 کیلومتر دویدن متوالی را به نام خود ثبت کرده است و در یک مصاحبه تلویزیونی او را به عنوان قهرمان رکورددار دو فوق ماراتن دنیا معرفی کردهاند.
کارگردان: محمدعلی شعبانی
این مستند دربارهی مرتضی آوینی است و دستاندرکاران این مستند دربارهی آن نوشتهاند: «مرتضی آوینی که بود و چگونه تبدیل به بزرگترین برند فرهنگی انقلاب اسلامی شد.»
کارگردان: حسام اسلامی
این مستند سرگذشت یک گروه نوجوان بزهکار در گذر پنج سال از زندگی آنهاست. آنها به سرپرستی احسان، یکی از اعضای گروه، دزدی میکنند تا خرج رفیقشان که به خاطر آنها زندان افتاده را بدهند و رضایت شاکیهای او راجلب کنند.
کارگردان: یاسر خیر
تشخیص بیماری ام.اس برای رضا درانی، باعث ایجاد تنش در زندگی مشترکش با فرزانه نظری میشود. این تنش با ورود سایر اعضای خانواده به آهستگی به بحران بدل میگردد. تصمیم به جدایی یا ماندن، آخرین انتخاب آنها پس از 26 سال زندگی مشترک است.
کارگردان: علی عطشانی
داستان ۲ طلبه جوان است که میخواهند برای شرکت در سمیناری دانشگاهی پیرامون ادیان به آلمان بروند اما رئیس حوزه علمیه آنها که حاج آقا فراستی نام دارد، راه سفر را بر آنها سد میکند. طلبههای جوان با اغفال حاج آقا فراستی، ویزایی هم برای او میگیرند و وی را با خود به آلمان میبرند و...
کارگردان: شهرام مکری
«هجوم» درباره یک تیم ورزشی آماتوری و مربیشان است. اعضای تیم رازی برای پنهان کردن دارند و گروهی در جستوجوی پیدا کردن سرنخهایی از این ماجرا هستند.
کارگردان: سامان مقدم
داستان با ازدواج «رویا» و «ارژنگ صنوبر» آغاز میشود و در مسیر زندگی مشترکشان ماجراهایی برای آنها به وقوع میپیوندد...
کارگردان: محمد پرویزی
قصه مسافرانی که بارها بیشتر از وزن چمدانهایشان خاطره حمل میکنند. اسیر اتاقها، راهروها و لابیها میان خود و میان دیگران.
کارگردان: مهران مدیری
از 7 صبح تا 5 بعدازظهر یک فرد را در تهران روایت میکند که آن روز آخرین فرصت آن فرد است که باید کاری را انجام دهد. فیلم هرچه جلوتر میرود بزرگتر میشود و ریتم مدام تندتر میشود و دیوانهوار بودن ماجرا بزرگتر و موضوع عظیمتر میشود.
کارگردان: تهمینه میلانی
داستان دختری جوان و کم تجربه به نام «ملیحه» است که با ازدواجی نادرست و بدون رضایت خانواده با جوانی به نام سیامک دچار مشکلاتی میشود.
کارگردان: امید بنکدار، کیوان علیمحمدی
گیلدا، مالک رستوران سپید، سیاهترین شب زندگیاش را پشت سر میگذارد. او برای نجات زندگیاش تا صبح فردا فرصت دارد.
کارگردان: کیانوش عیاری
«کاناپه» روایت زندگی 2 خانوادهای است که میخواهند با هم وصلت کنند اما در نهایت یک کاناپه باعث ایجاد مشکلاتی در زندگی آنها میشود.
کارگردان: مصطفی احمدی
دن کیشوت پس از فراغت از تدارک مقدمات کار، نخواست بیش از این در اجرای نقشه خویش درنگ کند.
کارگردان: علیرضا صمدی
گذشته ما را رها نمیکند و جایی در نهایت ما را گیر میاندازد. در این لحظه انتخاب بین حال یا گذشته بزرگترین تصمیم است…
کارگردان: احمدرضا معتمدی
«راه رفتن روی سیم» روایت تعامل دو گروه موسیقی سنتی و متال است. فیلم به مسئله موسیقی می پردازد و فیلمساز سعی دارد به واسطه موسیقی، جوانان امروز را به تاریخ معنوی و تسلی بخش خودش ارجاع دهد.
کارگردان: محمد رسولاف
داستان فیلم دربارهی مردی به نام رضا است که برای اداره مزرعه خود، در زنجیره روابط فاسد محلی گرفتار شده است.
کارگردان: رحمان سیفیآزاد
روایتگر قصه زوجی است که با چالش بزرگی در مواجه با فرزند خود روبرو هستند.
کارگردان: حسین شهابی
کیوان کمالی به بیست سال حبس محکوم شده و بعد از تحمل ده سال حبس بطور مشروط از زندان آزاد میشود. پرهیز از وقوع هرگونه تخلف و جرم و نزاع و درگیری بزرگترین چالش پیش روی کیوان کمالی در مواجهه با جامعه لجام گسیخته است.
کارگردان: علی سلیمانی، هادی حاجتمند
یونس به عنوان فرمانده گردان غواصان سه شب قبل از عملیات در حالی که در صدد حفر تونلی در منطقه عملیاتی بوده، مفقودالاثر شده است. حالا پس از سی سال اطلاعاتی به دست میآید که نشان میدهد احتمالا یونس زنده است و در آن زمان به واسطه منافقین قرارگاه اشرف با دشمن همکاری کرده…
کارگردان: اسماعیل مهین دوست
این فیلم قصهای عاشقانه در بستر یک سفر شهری در تهران است که طی آن شاهد تلاش شخصیت اصلی فیلم در حفظ تعادل بین چهار بعد شخصیتی یک زن (آرکیتایپهای معشوقه، مادر، آمازون و مادونا) هستیم. این فیلم مشابه برخورد خیلی نزدیک، سوای دغدغههای مضمونی و تماتیک، از بازیگوشی و شیطنتهای روایی نیز برخوردار است.
کارگردان: بهنوش صادقی
داستان زندگی «مرجان» را روایت میکند که میبایست ظرف 10 روز، پولی را برای پدرش تهیه کند. او در طی این مسیر با موانعی روبرو میشود که زندگی زناشوییاش را نیز تحت الشعاع قرار میدهد…
کارگردان: مریم دوستی
این فیلم نگاهی به وقایع پس از جنگ دارد و داستان چند خانواده را روایت میکند که در نقطه مشترکی به یکدیگر میرسند و در این میان عشق گمشدهای پیدا میشود. در واقع این فیلم تجلیلی از شهدای جاویدالاثر خواهد بود.
کارگردان: مهرداد فرید
روایت جیببری است که با زدن جیب زائران در حرم امام رضا روزگار میگذراند اما پس از چندی از کرده خود پشیمان میشود. برخلاف انتظار، این داستان ماهیت طنز ندارد. ده کاراکتر اصلی در داستان وجود دارد که با توجه به نوع داستان، همگی بار قصه را به دوش میکشند و در پیشبرد آن سهیم هستند.