- منظوم
- برنامه ها
- برنامه تلویزیونی جام رویایی (1397)
- آثار مرتبط جام رویایی (1397)
آثار مرتبط برنامه جام رویایی | منظوم
کارگردان: ندارد
این برنامه با رویکرد تحلیل و مروری بر رویداد ها و اتفاقات ورزشی کشور در هر قسمت با دعوت از مهمانان (ورزشکاران، قهرمانان، کارشناسان، مسئولان و...) موضوع روز و مهم ورزش را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
کارگردان: ندارد
یک قاچ از خندوانه قراره اتفاقات جذابی داشته باشه و همه عوامل خندوانه در اون حضور دارند کلی اتفاقات فوتبالی خندهدار هم براتون داریم.
کارگردان: حامد جوادزاده
برنامه «زابیواکا»، برنامهای گفتگو محور پیرامون «جام جهانی 2018 روسیه»، است که از شبکه اینترنتی آیواسپورت پخش میشود.
کارگردان: ندارد
این برنامه، برنامه ایست گفت و گو محور و ترکیبی که علاوه بر گفت و گو با کارشناسان و مهمانان ویژه شامل بخش های اطلاع رسانی و خبرخوانی در حوزه های مختلف ورزشی با رویکردی متفاوت است.همچنین نگاهی به اتفاقات برتر ورزشی در سطح ایران و جهان، بررسی عملکرد فدراسیون های ورزشی، پیگیری و بررسی اخبار، حوادث و حاشیه های ورزشی در حوزه های گوناگون از نگاه رسانه های مختلف، نگاهی به تاریخچه و معرفی ورزش های جدید در ایران و جهان، معرفی قهرمانان و پهلوانان ملی و ورزشی هر کشور، ورزش و اقتصاد، ورزش و خانواده، معرفی فد...
کارگردان: محمد فواد صفاریان پور
این برنامه با حضور کارشناسان در حوزههای مختلف از زوایایی جدید به فوتبال و حواشی آن که مغفول مانده است ، میپردازد.
این برنامه صبحگاهی با رویکرد ترویج ورزش همگانی و عمومی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین شهروندان با ریتم تند و بخشهای متنوع از بوستانهای تهران در ساعات اولیه صبح به مدت 60 دقیقه مهمان خانه مخاطبان میشود.
کارگردان: ندارد
برنامه نود هر هفته به مرور و تحلیل رویدادهای مرتبط با فوتبال ایران میپردازد. به طور معمول، این برنامه به پخش صحنههای بازیهای لیگ برتر فوتبال ایران، جام حذفی، گزیدههایی از لیگ دسته اول فوتبال ایران، تحلیل مسائل مربوط به داوری بازیها با حضور کارشناسان داوری و احیاناً تحلیل رقابتهای فوتسال میپردازد. قسمتهایی از برنامه نیز به بررسی حواشی و اخبار مرتبط با فوتبال ایران اختصاص دارد.
کارگردان: ندارد
این برنامه با حضور چند مجری با موضوع بندی جدید نسبت به برنامه قبلی صبح بخیر ایران سعی دارد هر روز برنامه را در سه بخش روی آنتن ببرد.
کارگردان: ندارد
برنامه ای با سابقه طولانی برای ارائه گزارش مجمل از رویدادهای هفته در ورزشهای گوناگون.
کارگردان: فربد شکرابی
جویا برنامهای است که ما را با امکانات فضای مجازی آشنا کرده، قابلیتهای آن را شرح میدهد و حتی نسبت به خطرات و آسیبهایش هشدار میدهد.
کارگردان: محمد دیماسی
برنامۀ رسانش بازگشتی به چگونگی ساختار پدید آمدن رسانهها دارد و تاریخچۀ آنها را بررسی کرده و در کنار کارشناسان برنامه مسائل روز از قبیل بازیهای رایانهای، تلویزیون، شبکههای اجتماعی، موسیقی، بازنمایی خبر، سرگرمی، تبلیغات تلویزیونی، مخاطب شناسی، ستارهها و... را در هر قسمت به بحث با کارشناسان و نوجوانان میگذارد.
کارگردان: محمد حسنزاده
در این مجموعه علاوه بر قسمتهای نمایشی، کارشناسان روانشناسی و تربیتی به بررسی مسائل و مشکلات دوره نوجوانی میپردازند و مسائلی از قبیل عزت نفس، دنیای مجازی، تحصیلات، مُدگرایی، بلوغ فکری، استقلالطلبی، مسئولیتپذیری و اعتماد بنفس را برای نوجوانان میشکافند.
کارگردان: ندارد
این برنامه تلویزیونی بر اساس علاقه نوجوانان به بازیهای رایانهای و با هدف آموزش بازی سازی و همچنین سواد رسانه ای در بهینه از این بازی ها و معرفی بازی های ایرانی رایانهای می پردازد.
کارگردان: ندارد
این برنامه به منظور لذت علم آموزی به نوجوانان در مواجهه با مسائل و مشکلات علمی و با حضور نوجوانان و خانوادهها در محیطهای مختلف تفریحی، علمی و فرهنگی به روش های خیلی ساده و ابتدایی آزمایش های علمی را به تصویر میکشد.
کارگردان: ندارد
این برنامه با حضور کارشناسان و متخصصان این رشته، ویژگیهای فضای مجازی و امکانات آن را بررسی و مخاطبان فضای مجازی را با محاسن و خطراتی که ممکن است پیش رو داشته باشند آشنا میکند.
کارگردان: ندارد
اگر میخواهید از نظرات مختلف بینندگان درباره برنامه های شبکه امید باخبر شوید، اگر دوست دارید از پشت صحنه برنامه های شبکه امید مطلع شوید، اگر میخواهید از اخبار جدید برنامه ها اطلاع پیدا کنید و خلاصه اگر علاقه دارید با دست اندرکاران شبکه امید تعامل داشته باشید و نظرات و انتقادات و پیشنهاداتتان را به آن ها انتقال دهید حتما با چاپارخانه همراه باشید.
کارگردان: رحمان حاصلی
برنامه تلویزیونی «به توان خدا»، پاسخگوی پرسشهای نوجوانان درباره خداوند، اخلاق، دین و معنویت است.
کارگردان: ساناز کلاهدوز
در سری جدید این برنامه هر بار 4 نفر از مسئولان دولتی مرتبط با موضوع برنامه، دعوت میشوند و با حضور 16 نفر از پژوهشگران، کارشناسان و خبرنگاران درباره عملکرد خود در زمینه مسئولیتشان پاسخ میدهند.
کارگردان: ندارد
دراین دوره سعی ما بر این بود که حس مادری، زیبایی و قداست مادران و پدران سرزمین مان را از زوایای مختلف نشان دهیم.
چهرههای هنری، علمی، ورزشی و فرهنگی مهمانان اصلی این جنگ ترکیبی و شاد است و گفتگو کوتاه با مهمان، مسابقه مهارت، گزارش از چهرهای فراموش شده عرصههای هنری و فرهنگی، میان برنامه، و... بخشهای اصلی این برنامه را تشکیل میدهد.
کارگردان: سام کلانتری
فصل اول این مجموعه پس از یک سال پژوهش درباره ابرخودروهای جهان با همکاری شرکت «تنجرین» تولید شده است که در آن هنرمندان ایرانی به تست فنی اتوموبیلها میپردازند و اجرای برنامه را نیز علی قربانزاده بر عهده دارد.
این برنامه به سراغ افرادی از مشاغل مختلف میرود و با آنها در ارتباط با موضوع برنامه و تاثیر شغل و مسئولیت پذیری صحبت میشود.
کارگردان: محمد فواد صفاریان پور
این برنامه میکوشد تا با روبرو کردن مخاطب با انسانهایی که در مواجهه با موقعیتهای خاص، دشوار و بعضاً غیرقابل باور ایستادگی کرده با امید و تلاش و توکل راه درست زندگی را بازیافتهاند، مفهوم جدیدی از نگاه به زندگی را در کنار ساعاتی از سرگرمی در ذهن مخاطب ایجاد کند.
کارگردان: میلاد معتمدی فر، شهاب کاظمی
این برنامه به علی معلم سینماگر و فعال رسانهای مستقل تقدیم شده است. شامل بخشهای گوناگونی است؛ از گپ و گفت با هنرمندان تا نقد آثار نوستالژی، یک روز خصوصی با یک هنرمند و جایگاه عکس و تبلیغات در سینما. قسمت اول «قاب سینما» بخشی هم ویژه جشنواره سی و پنجم فیلم فجر دارد؛ در این بخش، شماری از حاشیههای مختلفی که در پشت پرده برگزاری جشنواره اخیر جریان داشت بیسانسور ارائه شده است.
کارگردان: افشین لیاقت
این برنامه به معرفی مردان و زنان آینده ساز از طریق توجه به نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان موفق و موثر به ویژه در عرصههای علمی و اقتصادی کشور میپردازد. «بهترین شکل ممکن» شامل بخشهای متنوعی چون گزارش، گفت و گو، پخش ویدئو و عکسهای ارسالی و... است. همچنین این برنامه تلاش میکند تا گفتمان همکاری و تعامل فی مابین همه افراد جامعه علی الخصوص زنان را با توجه به تاثیرگذاری که این بخش از جامعه در بنیان خانواده و فعالیتهای اجتماعی دارند، مورد توجه قرار دهد.
دغدغهی اصلی این برنامه ارتباط مردم با زندگی شهری است، با چهرههای مختلف هنری، اجتماعی، فرهنگی و شهری به گفتگو مینشیند. در این برنامه علاوه بر گفتگوهای جذاب از مستندها ، استندآپهای کمدی و آیتمهای مختلف استفاده میشود.
ویژه برنامه افطار شبکه پنج سیما با عنوان «شهر عزیز» از سفرههای افطار حرم رضوی هر شب ساعتی قبل از لحظات ملکوتی افطار از شهر مشهد مقدس بطور زنده دلهای مخاطبان را زائر حرم رضوی میکند و گوشههایی از سفره پر شکوه افطار در حرم رضوی را برای مناسک سازی سفرههای ساده افطاری به تصویر میکشد.
کارگردان: علیرضا محمودزاده
داستان این برنامه حول شخصیت عمو قناد میگردد و شخصیتهای نمایشی چون «داداشی»، «مامان قندی»، «مچاله چرخی» و... در آن به ایفای نقش میپردازند.سلامتی، تندرستی و بهداشت خانواده محور اصلی برنامه شاد و مفرح «یه گله جا» است که با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شده است.
کارگردان: محمد پورصباغیان
«دینداتآیآر» برنامهای ترکیبی است که شامل بخشهای نقطه سر خط، قاب خاص، حرفهای، اشاره، تخته سیاه، رو به دوربین، کلاکت، وبگردی، کتابگردی، مداربسته و طرح بحث با کارشناس دین و رسانه است و قسمتهای ابتدایی آن به موضوعاتی چون بیتفاوتی اجتماعی، بانکداری، شادی، موسیقی، روابط دختر و پسر، ازدواج، برابری زن و مرد و خشونت میپردازد.
کارگردان: ندارد
از آنجا که مساله نقد اجتماعی از جایگاه ویژهای در مناسبات جامعه شناختی برخوردار است و زبان طنز نیز تسهیل کننده روحیه نقدپذیری افراد است؛ اتاق فکر «نگی که نگفتی» موضوعات روز را تحلیل و پس از یک تحقیق میدانی به عنوان محورهای اصلی این برنامه معرفی میکند که با چاشنی طنز در قالب یک برنامه تلویزیونی زنده نمایش داده میشود.
کارگردان: سیدحامد حسینی
هر قسمت از برنامه نون جوونی به موضوعی اختصاص دارد و شامل 5 بخش نمایشی، 2 بخش مستند ایرانگردی و آموزندگان، نقاشی متحرک (کمیک استریپ )، نمایش تعاملی، حرف اول، حرف دل و مسابقه است. موضوعاتی چون کنکور، عشق، مسئولیت پذیری، بازنگری آرمانگرایی، ازدواج و... مباحثی است که این برنامه به آنها میپردازد. در بخش مستند نیز با جوانان اقوام مختلف در سطح کل کشور متناسب با موضوع برنامه، گفتگو خواهد شد.
گپ کوک یک مجله تلویزیونی در حوزه موسیقی با تکیه بر ظرفیتهای موجود در عرصه موسیقی کشور شامل گپ و گفتگو با خوانندگان مورد علاقه مردم و اجرا در همه گونههای موسیقی شامل پاپ، سنتی و محلی است.
مجموعه مستند «رخنه» نگاهی دارد به تاریخچه نفوذ استعمارگران در ایران طی ۲۰۰ سال گذشته. این برنامه با استفاده از تصاویر آرشیوی، گفت و گو با کارشناسان، موشن گرافی و... به بررسی نقشه و راهبردهای نفوذ دشمن در کشورمان میپردازد. همچنین در این مستند ضمن واکاوی پیچیدهترین پروندههای امنیتی علیه جمهوری اسلامی ایران، اولین قدمهای نفوذ در حین انقلاب مشروطه و نقش استعمار در روی کار آوردن رژیم پهلوی مورد بررسی قرار میگیرد.
کارگردان: ندارد
با توجه به اولویت شبکه شما، درتولید برنامههای تلویزیونی با موضوع گردشگری و نشان دادن ظرفیتهای تمام استانها در کشور، برنامه «سروستان» با حضور نمایندگان هر استان به تبیین ظرفیتهای استانهای کشور میپردازد.