- منظوم
- فیلم ها
- فیلم سینمایی غزه (1388)
- آثار مرتبط غزه (1388)
آثار مرتبط فیلم غزه | منظوم
کارگردان: مهدی یار محمدی
چهار روز بعد از قطعنامه 598 شورای امنیت 31/4/1367 توسط ایران، هواپیماهای عراقی روستای دالاهو (استان کرمانشاه) مورد بمباران شیمیایی قرار می دهند و اهالی این روستا بعد از گذشت سال ها هنوز از عواقب ناشی از آن رنج می برند و با سختی زندگی می کنند.
کارگردان: احمد جان میرزایی
"جرج جرداق" شاعر مسیحی لبنانی، اشعار متعددی پیرامون بزرگان اسلام سروده است. با توجه به اینکه او مسیحی است. بسیاری در پی انگیزه ستایش او از شخصیت های عالم تشیع بخصوص حضرت علی(ع) و امام حسین(ع) هستند. این مستند روایتگر زندگی اوست.
کارگردان: سید رضا شیرازی
این فیلم نگاهی دارد به تاثیر مسلمانان در جامعه بریتانیا، همینطور تاثیر هنر اسلامی بر هنر و معماری انگلیس و از سوی دیگر چالش هایی که این جامعه با آن رو یرو است.
کارگردان: رضا عرفانی
نگاهی انسانی به واقعه دهم دی ماه سال 1357 در شهر مشهد که ارتش شاه مردم را در کوچه و خیابان به خاک و خون کشید و به یکشنبه خونین معروف شد صحبت با خانواده ی شهدا و بررسی روند انقلاب بعد از آن واقعه موارد دیگری است که در این مستند به آن پرداخته می شود .
کارگردان: عباس امینی
کارگردان می خواهد سنگ قبر پدرش را که در اثر صدمات شیمیایی جنگ تحمیلی شهید شده است را عوض کند، زیرا بنا بر وصیت او اسمی از شهادت در آن برده نشده است. در تحقیقاتی که از دوستان و همرزمان پدر می کند متوجه می شود که فرزندان آنها نیز آلوده شده اند، لذا از خود و برادرش آزمایش خون می گیرد و دست آخر تصمیم می گیرد سنگ قبر پدرش را به همان صورت نگه دارد. در این فیلم ضمن مرور تاریخچه حملات شیمیایی عراق، موزه حلبچه نمایش داده می شود.
کارگردان: سیدمحسن یوسفی
استاد "مهدی دیدار " نجار بارگاه حضرت معصومه(ع) از سوابق کار خود و ظرائف آن در خلال 20سال کار در حرم می گوید از جمله مرمت ضریح و ساخت در و پنجره در حرم و همچنین ساخت ضریح حرم امام حسین(ع) و امامین عسگریین(ع) همراه با تصاویری از کار منبت و گره چینی در کارگاه ایشان.
کارگردان: علی خسروی
"عبدالصاحب عبود زاده" یکی از جانبازان اهل خرمشهر به بازگویی حمله صدام می پردازد و آنچه دیده بر زبان می آورد او ضمن گشت و گذار در شهر روحیه بالای مردم خرمشهر را به نمایش می گذارد و دفاع از خرمشهر را از نگاه اهالی آنجا بررسی می کند.
کارگردان: محمدرضا عباسیان
در بیروت روستایی وجود دارد به نام "قانا" پس از بمب باران روستا توسط نیروهای اسرائیلی مردم در یک پناهگاه زندگی می کنند، این پناهگاه توسط اسرائیلی ها مورد حمله هوایی قرارمی گیرد و اکثر آنها به شهادت می رسند.با بررسی های که کارگردان انجام می دهد مشخص می شود که این حمله از قبل طراحی شده و سپس انجام گرفته است.
کارگردان: پریوش نظریه
یک متصدی زن غسالخانه درباره علل اشتغال به این کار صحبت می کند. این دختر 22 سال سن دارد و برای شناخت علل زندگی و مرگ به این غسالخانه در بهشت زهرا آمده است.
کارگردان: مهدی اسدی
به بررسی ادیان مختلف از پیش از تاریخ تا کنون پرداخته است و گواه و مستنداتی برای مبعوث شدن پیامبر اکرم(ص) و خاتم بودن وی از دیگر ادیان بیان کرده و همچنین نیایش های ادیان مختلف را با هم و به صورت مشترک در ایران نشان می دهد.
کارگردان: علیرضا اسلامی
این مستند درباره دو نفر از مخالفان واقعه هولوکاست است که ساکن ایتالیا هستند. "دون فلوریانو"کشیش کاتولیکی است که به دلیل مخالفت با این مساله از واتیکان اخراج می شود و شخصیت بعدی پروفسور "دامیانی " استاد تاریخ است که در کلاس درس مطالبی در انتقاد از مستند "پیروزی و پیروزمندان" که از تلویزیون ایتالیا در حمایت از هولوکاست پخش شده بود بیان می کند که در نهایت به اخراج او از دبیرستان منجر می شود. فیلم سیطره صهیونیست ها بر رسانه ها و افکار مردم را به تصویر می کشد.
کارگردان: رضا الماسی پرگو
مستند " خواهران غریب " درباره خواهران امام رضا علیه سلام در آذربایجان به نام های حکیم خاتون (بی بی هیبت) در باکو و رحیمه خاتون در شهر نارداران و لیلا خاتون در بیل گه و همچنین خدیجه خاتون در مردکان است.
کارگردان: الله کرم رضایی زاده
خلیج فارس این نگین دردانه و درخشان کشور پهناور ایران اسلامی همه ساله میزبان آئین معنوی خاصی با قدمتی 350 ساله است که در میان شیعیان جزیره قشم دارای ارزش و قداست بالاییست. این مستند به پاسداشت این رویداد بزرگ کهن می پردازد.
کارگردان: محسن برمهانی
مستند "به پشت تابلو نگاه کن" زندگی سه نسل از زنانی را دنبال می کند که گم شدن مرموز مردان کشمیر، زندگی آنها را دگرگون کرده است.
کارگردان: شهرام میراب اقدم
این مستند درباره تاریخچه گورستان ابن بابویه، شخصیت های تاثیرگذار مدفون در این محل از جمله جهان پهلوان تختی و میرزاده عشقی و تحولاتی که از آغاز تاکنون در این مکان صورت گرفته است.
کارگردان: پرویز شیخطادی
ریاض جنگجوی کهنه کار توبه میکند خونی بریزد و چون آتشفشانی خاموش به گوشهای میخزد. برای آتش افروزی مجدد او، به یک شوک قوی نیاز است و آن تعرض به گلجان تنها عشق و امید زندگی اوست. آتش ریاض شعلهور شده و خونها میریزد. غافل از اینکه بازیگر یکهتاز نمایشی پرماجرا گردیده است.
کارگردان: ندارد
این مستند به زندگی و کار روزانه سیف الله طهماسبی، کلید دار ورزشگاه ازادی میپردازد...
کارگردان: ندارد
این مستند به اثار و زندگی باباک بیات نوازنده، تنظیم کننده و آهنگساز مشهور کشورمان می پردازد...
کارگردان: ندارد
«احمد مصطفی» کارشناس و خبرنگار مصری، برای بررسی وضعیت زندگی اهل سنت ایران راهی این کشور می شود. وی ۱۱۰۰۰ کیلومتر مسیر استان های مرزی ایران را از گلستان، خراسان رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی را که غالب اهل سنت ایران آن ساکن هستند را می پیماید. وی نزد علما و مسئولان و نخبگان سنت رفته و به بررسی وضعیت زندگی آنان می پردازد. این مستند توسط محسن اسلام زاده تولید شده است. قسمت اول این مستند شش قسمتی در استان گلستان می گذرد.
کارگردان: ندارد
مستند «سینمای ۹۹ درصدی» همه چیز درباره اکران های مردمی جشنواره عمار و پاسخی بر همه چرا ها و شبهه ها درباره مردمی بودن جشنواره عمار را به تصویر کشیده است.
کارگردان: ندارد
در این فیلم پیدایش روزنامه در ایران و سیر تحولات و حوادث حاکم بر آن حرفه به تصویر کشیده شده است...
کارگردان: ندارد
مستند جنایت مقدس کاری از حمید کوهپایی داستان مسعود حسینی عکاس افغان در جریان عملیات انتحاری وهابیون در مسجد ابوالفضل کابل در مراسم عاشورای سال 1390 را روایت می کند.
کارگردان: ندارد
لباس پادشاه: به گزارش روابط عمومی شبکه افق، مستند «لباس پادشاه» به حضور و پوشش زنان در سینمای جهان می پردازد.
کارگردان: ندارد
خوان هشتم: دو جوان مجرد ایرانی تصمیم گرفته اند به لبنان سفر کنند. یکی از آنها به دلیل سخت بودن ازدواج در ایران و شرایط خانوادگی و مالی قصد دارد در لبنان ازدواج کند. دوستش نیز با او همراه شده تا به او کمک کند و این اتفاقات را نیز ثبت نماید......
کارگردان: ندارد
این فیلم روایتی است از عزاداری مردم روستایی کوچک به همین نام از توابع شهر اسالمِ شهرستان تالش در ایام محرم...
کارگردان: ندارد
دو جوان مجرد ایرانی تصمیم گرفته اند به لبنان سفر کنند. یکی از آنها به دلیل سخت بودن ازدواج در ایران و شرایط خانوادگی و مالی قصد دارد در لبنان ازدواج کند. دوستش نیز با او همراه شده تا به او کمک کند و این اتفاقات را نیز ثبت نماید...
کارگردان: ندارد
«محرم ملکوت» نام مستند نیمه بلندی است که سیره شخصیتی و اخلاقی مرحوم آیت الله خوشوقت را بررسی می کند.
کارگردان: ندارد
مستند «من تکنوکرات هستم» سعی کرده در 40 دقیقه، قراردادهای جدید نفتی موسوم به IPC که توسط کمیته بازنگری و مهندس سیدمهدی حسینی طراحی و به هیات دولت ارسال شده است را مورد نقد و واکاوی قرار دهد...
کارگردان: ندارد
روایتی شاعرانه از تاثیرات منفی سد سازی در منطقه ایذه، به بیان این فیلم سد کارون 3 باعث به زیر آب رفتن هزاران درخت بلوط، بیکاری و آوارگی صدها نفر و ویرانی تعدادی از روستاهای منطقه شده است...
کارگردان: مهدی نادری
دانیِل دالکا بعد از شکست در مسابقه بوکس یکی از شرط بندها را به قتل میرساند و برای فرار از دست مافیا هیچ جایی را امنتر از ارتش نمییابد...
کارگردان: عباس رافعی
حکایت زندگی جوانی اصفهانی است که پدرش نذر کرده در حوزه درس بخواند و به قم و تهران آمده و با دختری بنام پریسا (بهنوش طباطبایی) نامزد شده است ولی برادر نامزدش مرتکب قتل میشود و او را هم دچار مخمصه میکند و روند زندگش اش را تغییر میدهد.
کارگردان: همایون اسعدیان
سیدرضا که به تازگی با خانوادهاش به تهران آمده متوجه بیماری خاص همسرش زهرا میشود و به ناچار برای تهیه هزینه درمان او تغییراتی در شیوه زندگیاش میدهد..
کارگردان: عباس کیارستمی
صد و چهارده بازیگر زن سینما، تلویزیون و تئاتر ایران در حال تماشای نمایشی بر اساس داستان خسرو و شیرین اثر حکیم نظامی گنجوی هستند...
کارگردان: سید مرتضی جذاب
درباره مهمانسرای حضرتی واقع در حرم امام رضا (ع) است با نگاهی به تاریخچه 500 ساله این محل به چگونگی اداره، طبخ غذا و پذیرایی می پردازد...
کارگردان: محمدسعید محصصی
این مستند سعی می کند شهر اصفهان را به مثابه یک سمفونی سرشار از نغمات و اجزای مختلف تصویر کند. خیزش ها و حرکت های صبحگاهی، شروع روز کاری، تفرج و عبادت، آرامش شب هنگام، فرهنگ و حتی اقلیت هایی مثل ارامنه ساکن اصفهان دستمایه فیلمساز برای این هدف است.
کارگردان: مینو بیگی
این مستند به چگونگی ساخت مهر نماز و تسیبح و همچنین انگشتر و سجاده در شهر مقدس مشهد می پردازد...
کارگردان: رسول نبی ابهری
مستندی درباره "محمدباقر آقامیری" که یکی از اساتید بنام و برجسته نگارگری بعد از استاد فرشچیان است که در زمینه ورزش و موسیقی هم مهارت هایی دارد این فیلم تلاش می کند ابعاد شخصیتی و آثار وی را به نمایش بگذارد.
کارگردان: عباس صالح مدرسه ای
(اذان) شناسنامه مسلمانان است. این فیلم درباره اذان است و تفسیری شاعرانه و عارفانه از اذان و نیایش ارائه می کند. مقایسه زندگی مدرن و ماشینی امروز با لحظات آرامش بخش اذان از جمله موضوع های مطرح شده در این مستند است.
کارگردان: مهرداد زاهدیان
طی یک صد و پنجاه سال میدان توپخانه تهران، مرکز این شهر بوده و شاهد حوادث گوناگونی که تاریخ معاصر کشور را ساخته است. از جمله اعدام شیخ فضل الله نوری در این میدان بنای این میدان به دست محمد ابراهیم معمار باشی به دستور ناصر الدین شاه برای نگه داری توپ ها بنا شد. این مستند سرگذشت پر فراز و نشیب این میدان توپخانه را بازنمایی می کند.