- منظوم
- فیلم ها
- فیلم سینمایی خوان هشتم (1394)
- آثار مرتبط خوان هشتم (1394)
آثار مرتبط فیلم خوان هشتم | منظوم
کارگردان: ندارد
این فیلم روایتی است از عزاداری مردم روستایی کوچک به همین نام از توابع شهر اسالمِ شهرستان تالش در ایام محرم...
کارگردان: ندارد
این مستند به زندگی و کار روزانه سیف الله طهماسبی، کلید دار ورزشگاه ازادی میپردازد...
کارگردان: محسن اسلام زاده
وقتی داعش در چشم بر هم زدنی "موصل" دومین شهر عراق را تصرف کرد و ظرف مدت کوتاهی چهار استان عراق را تحت سلطه ی خود در آورد، به ناحیه "آمرلی" در شرق استان "صلاح الدین" رسید. مردم این منطقه تصمیم گرفتند بمانند و از خانه خود در مقابل داعش دفاع کنند. در این مستند مقاومت مردم آمرلی در روزهای محاصره و تصاویر ضبط شده توسط گروهک تروریستی داعش نمایش داده می شود.
کارگردان: رضا خانلری
با پژوهش در متون به جای مانده از سیاحان اروپایی در بازدید از بازار طهران، ساختار متن تهیه گردید و با بروزرسانی این متون تصاویر امروز بازار تهران با روایت همراه می گردد. همچنین در بطن این فیلم آسیب شناسی و نیز ساختار بازارهای ایران بیان می گردد...
کارگردان: محسن اسلام زاده
این مستند به «شیخ صباح» رئیس عشیره شمِّر از قبایل مشهور و بزرگ اهل سنت عراق است که در استان صلاح الدین این کشور قرار دارد، میپردازد.
کارگردان: سعید فرجی
مستند "سفربه موگادیشو" روایتی از سفر سعید فرجی عکاس ایرانی به موگادیشو پایتخت سومالی است.
کارگردان: محمد صفا
«دار و دل» روایتی است از بافتن یک فرش و سفر قالیباف عاشق و دلسوخته اش به کربلا و تقدیم تابلوفرش به حرم حضرت عباس(ع) که به گفته این هنرمند، هیچگاه بدون وضو پای بافتن این فرش ننشسته است
کارگردان: امیرحسین خلیلی
این مستند به موضوع قیام مردمی نوزده دی ماه در سال ۵۶ و اهانت روزنامه اطلاعات به ساحت امام خمینی (ره) می پردازد.
کارگردان: محمد جعفر مستشرق
این فیلم برای بیان گوشه ای از شخصیت شهید محمدسعید یزدان پرست به سراغ نزدیکترین دوست دوران دانشجویی این شهید یعنی سعید قاسمی می رود و سعی می کند با به تصویرکشیدن نجوای این رفیق جامانده از سفر شهادت با شهید، حال و هوای دوستان و نزدیکان شهید را در نبود وی روایت کند.
کارگردان: علی شفیعی
«نسخه ایرانی» نام مستندی با موضوع بحران تحریم دارویی کشور است و داستان پسربچه ای به نام مجتبی است که در شرایط اوج تحریم دارویی، در معرض در خطر قرار می گیرد و مشکلاتی برای خود و خانواده اش پیش می آید که منجر به …
کارگردان: محمد مهدی فکریان
الف لام میم تولید سفیرفیلم مستندی درباره زندگی جوانی به نام «روح الله» است که با وجود نداشتن سواد کافی، با تلاش مستمر خود توانست پس از ۵ سال حافظ کل قرآن شود.
کارگردان: مجید فضائلی
اصل قصه در مصاحبه با برخی فعالان و کارشناسان حوزه نشر به بررسی مزایا و معایب نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برای حیات نشر کشور می پردازد و در پی پاسخ به این پرسش است که «نمایشگاه کتاب؛ یا فروشگاه کتاب؟»
کارگردان: رسول نبی ابهری
نقاشی و مشکلات هنر کاریکاتور در ایران از ابتدا تاکنون نویسنده و کارگردان رسول نبی ابهری.محقق:آرزو مرادی,تصویربرداران:رضا یزدانی,محمد نبی ابهری
کارگردان: مهدی بخشی مقدم
در این فیلم تلاش شده مراسم اسب چوبی در سبزوار بازنمایی شود. این تنها مراسم آیینی به جای مانده از مقاومت سربه داران در برابر مغولان است و بدین صورت اجرا می شود که یکی سوار بر اسب چوبی به هیبت سرباز مغولی در آمده و بقیه تا زمانی که او را به زمین بیاندازند با وی رقصی رزم گونه انجام می دهند.
کارگردان: روح الله قاسمی، امیر شاملوفرد
در ۱۲ تیر ماه سال ۱۳۶۷ ناو جنگی آمریکایی وینسس در اقدامی جنایتکارانه و ددمنشانه، هوایپیمای ایرباس حامل مسافران ایرانی را مورد هدف موشک های خود قرار داد و جان بیش از ۲۰۰ مسافر این هواپیما را گرفت. حالا جمعی از جانبازان جنگ تحمیلی برای بزرگداشت شهدای این واقعه به محل سقوط هواپیما در خلیج فارس می روند و تندیسی را در زیر آب نسب نموده و نماز جماعت نمادینی را در آنجا به پا می دارند.
کارگردان: مصطفی حریری
بررسی نقش لابی ها در سیاست آمریکا با توجه به اسناد تاریخی و روایت های تاریخنگاران آمریکایی، کارشناسان سیاسی این کشور و برخی مقامات سیاسی موضوعی است که مستند "لابی های متحده آمریکا" به آن می پردازد.
کارگردان: محسن اسلام زاده
"حسن مریمی" مردی روستانشین در حومه ی شهر "زاویه" است. او مشغول زندگی روزمره اش بود که سلسله اتفاقاتی او را وادار به پوشیدن لباس رزم و مبارزه علیه "سرهنگ قذافی" می کند. ویژگی های خاص "حسن مریمی" او را تبدیل به قهرمان انقلاب "17 فوریه" لیبی می کند. مستند "رو در رو با قهرمان" روایتی ساده از فراز و نشیب های زندگی این مرد است.
کارگردان: هادی آفریده
این فیلم به تاریخچه پرده خوانی در ایران می پردازد و به صحبت با بازماندگان این هنر پرداخته و با مرشد حسن میرزاعلی، مرشد محمد احمدی، مرشد ذبیح الله بهاری ، مرشد رسول میرزا علی ، مرشد محسن میرزاعلی و مرشد حاج علی صادقی پور ( مرشد قمی ) گفتگو می کند، محسن میرزا علی از خانواده ای با سابقه در پرده خوانی و نقالی است که حالا با مریضی پدرش و به خاطر علاقه ای که به پرده خوانی دارد، به سراغ پرده خوانان و مرشدان پیش کسوت میرود تا ظرایف پرده خوانی را از آنها بیاموزد. محسن میرزا علی از خانواده ای است که نسل ا...
کارگردان: جواد مزدآبادی
این مستند درباره کشتار مسلمانان در میانمار است و به بررسی دلایل و جزییات این رفتار وحشیانه در حق مسلمین می پردازد...
کارگردان: سید مصطفی آهنگر ها
فلسطینی های سرتاسر دنیا 30 ام مارس هر سال را به یاد زمین های مصادره شده شان تحت عنوان روز زمین گرامی می دارند. سال 2012 گروه های مردم نهاد جهان تصمیم می گیرند تحت عنوان "کاروان جهانی مسیره القدس العالمیه(مسیره القدس العالمیه)" خود را از اقصی نقاط جهان به نزدیک ترین نقطه ممکن به شهر بیت المقدس برسانند. این حرکت جهانی، کاروان هایی را به سمت مرزهای سرزمین های اشغالی در کشورهای اردن، سوریه، لبنان، مصر و تظاهراتی در درون سرزمین های اشغالی به سمت نزدیک ترین نقطه ممکن به بیت المقدس به راه می اندازد. ای...
کارگردان: مجید کلهر
جمیله یک دختر لبنانی است. هنگامی که مادر جمیله او را باردار بود، پدرش توسط صهیونیست ها اسیر می شود. جمیله بدنیا می آید و با گذشت روزها آرام آرام و در نبود پدر با عکس ها و نامه های او بزرگ می شود. پدر که با دیدن اولین عکس از جمیله روحی تازه در کالبدش دمیده می شود در انتظار فرصتی است تا با امیدش دیدار کند.
کارگردان: علی جمالی
مستند "شکار طبس" نمایش تصاویر دیده نشده ای از شکار و رمزگشایی حافظه داخلی پهپاد آرکیو170 است
کارگردان: امیر فرض اللهی
این مستند ضمن مروری بر شعارنویسی یا پشت نویسی بر روی وسایل نقلیه که در بین بسیاری از رانندگان متداول و مرسوم است، نظر برخی از کارشناسان را مطرح می کند...
کارگردان: رحیم مرتضی وند
در این فیلم تاریخ سرزمین بابل از باستان تا دوره صدام و در دوران جنگ و پس از آن مورد بررسی قرار گرفته و همچنین وارد حوزه سیاست شده و به معرفی "مقتدا صدر" ، "نوری المالکی" و "ایاد علاوی" می پردازد و در بخش هنر با کارگردانان معاصر صحبت کرده و سراغ روزنامه نگاران می رود و به میان قوم های مختلف رفته و سعی در شناخت ابعاد همه جانبه بغداد کنونی دارد.
کارگردان: محمدرضا اکبری
این فیلم مستند، به پدیده ی بوق زدن! می پردازد و اینکه در شهر بزرگی مثل تهران، استفاده غلط از ابزاری به نام بوق، چه مُعضلاتی را برای اهالی این کلان شهر بوجود آورده است.
کارگردان: محمدمهدی خالقی
دلیل هجوم جهانی به سوریه چیست؟ دلیل اتحاد عربی غربی علیه ملت سوریه چیست؟ دلیل حمایت غرب ازکشتار دائمی مردم سوریه چیست؟ این مستند درپی اثبات این فرضیه است که جواب این سؤالات را باید درتاریخ مقاومت ملت سوریه دربرابر دشمن اشغالگر قدس جستجو کرد. مردم اقشار مختلف سوریه تاریخچه، دلایل و ریشه های این مقاومت را تشریح می کنند.
کارگردان: ابوالفضل کریمی اصل
فیلم نگاهی به روش کار طراحان فرش در ایران دارد و به معرفی سوابق و تجربیات تنی چند از آنان می پردازد به خصوص طراحان اصفهان و شیوه رنگ سازی طبیعی و چیدمان آنها...
کارگردان: علی محمد ناصر بافقی
نخل کشی یکی از مراسم سنتی یزدی ها در ایام عاشورا است. این مستند مراسم نخل برداری در استان یزد را بررسی می کند و طریقه ساخت آن را نشان می دهد.
کارگردان: پروانه مرزبان، ابوطالب صادق دقیقی
به معرفی شخصیت دکتر "غلام حسین صاحب کار" می پردازد. او که در سال 1341 به دنیا آمده ودر سال1361 به دلیل قطع هر دو پای خود جانباز گشته ولی تحصیل را ادامه داده و در رشته چشم پزشکی فارغ التحصیل می گردد و از چشم پزشکان توانا و موفق کشور در بیمارستان "شهید هاشمی نژاد" مشهد است. وی همچنین ضمن چندین اختراع در زمینه وسایل چشم پزشکی، کارخانه ای برای تولید وسایل آزمایشگاهی برپا کرده است. او از سال 1376 شنا را آغاز کرده و در تیم ملی به مدال برنز بازی های آسیایی دست پیدا نموده است.
کارگردان: علیرضا سبحانی
به معرفی معماری بارگاه امام هشتم می پردازد، بخصوص رواق دارالحجه که در زیرصحن انقلاب تا سقاخانه بدون مزاحمت برای زائرین در حال ساخت است.
کارگردان: سید جلال دهقانیاشکذری
"هدی کایا"و دخترانش در سال 1998 به زندان "مالاطیا" در جنوب شرقی ترکیه می افتند و در آنجا مورد شکنجه قرار می گیرند. او به جرم نوشتن مقاله ای در باره ی پوشش اسلامی، غیاباً محاکمه و دادگاه برای او حکم دو سال زندان صادر می کند، اما هدی کایا همچنان یک مبارز باقی می ماند.
کارگردان: ابوالفضل توکلی
مستندی از عملیات های اولین گروه آتش نشان زن ایران است که واقع در کرج است و به نحوه ی برخورد سایرین با آنها به دلیل داشتن شغل مردانه شان می پردازد...
کارگردان: سید مرتضی جذاب
درباره مهمانسرای حضرتی واقع در حرم امام رضا (ع) است با نگاهی به تاریخچه 500 ساله این محل به چگونگی اداره، طبخ غذا و پذیرایی می پردازد...
کارگردان: محمدسعید محصصی
این مستند سعی می کند شهر اصفهان را به مثابه یک سمفونی سرشار از نغمات و اجزای مختلف تصویر کند. خیزش ها و حرکت های صبحگاهی، شروع روز کاری، تفرج و عبادت، آرامش شب هنگام، فرهنگ و حتی اقلیت هایی مثل ارامنه ساکن اصفهان دستمایه فیلمساز برای این هدف است.
کارگردان: مینو بیگی
این مستند به چگونگی ساخت مهر نماز و تسیبح و همچنین انگشتر و سجاده در شهر مقدس مشهد می پردازد...
کارگردان: رسول نبی ابهری
مستندی درباره "محمدباقر آقامیری" که یکی از اساتید بنام و برجسته نگارگری بعد از استاد فرشچیان است که در زمینه ورزش و موسیقی هم مهارت هایی دارد این فیلم تلاش می کند ابعاد شخصیتی و آثار وی را به نمایش بگذارد.
کارگردان: طیبه نادری
این مستند به بررسی تاریخ موسیقی مذهبی به ویژه موسیقی عزاداری عاشورا می پردازد...
کارگردان: محسن قیصری
در عملیات والفجر مقدماتی در بهمن سال 1361 ، 120 تن از رزمندگان در میادین مین دشمن به محاصره درآمدند و همگی به شهادت رسیدند و بعد از 8 سال مرتضی آوینی به همراه گروهش برای ساخت مستند به آنجا رفتند، اما او و همراهش آقای یزدان پرست هم بر اثر مین به شهدای فکه پیوستند از آن پس هر سال روز عاشورا دلسوختگان و عاشقان شهدا و حضرت اباعبدالله به فکه می آیند و عزاداری روز عاشورا در آنجا بر پا می کنند.
کارگردان: مصطفی خسروی
حاج "اکبر کفاش" که از کودکی مشغول کفاشی بوده بعد از 80 سال کفاشی در سن 87 سالگی کفاشی خود را به یک مرکز خیریه تبدیل کرده است. او از سن جوانی توفیق پیدا کرده تا تعبیر خواب انجام دهد؛ در خانه با تلفن و در مغازه حضوری خواب های مراجعین را تعبیر میکند. "حاج اکبر" از همسر بیمار خود نیز پرستاری می کند.