- منظوم
- برنامه ها
- برنامه تلویزیونی جعبه سیاه - حبیب کاشانی (1395)
- آثار مرتبط جعبه سیاه - حبیب کاشانی (1395)
آثار مرتبط برنامه جعبه سیاه - حبیب کاشانی | منظوم
کارگردان: میلاد دخانچی
جیوگی با حضور مخاطبان به تحلیل تولیدات فرهنگی و دستاوردهای این حوزه از منظر خانوادههای ایرانی می پردازد. این برنامه در راستای فضا دادن به حرکت های اجتماعی و فرهنگی تولید می شود و با دعوت از کارشناسان و میهمانان مختلف می کوشد دغدغه های حوزه فرهنگ را در اجتماع پیگیری کند.
این برنامه از آذرماه ۹۴ جایگزین برنامه «سیمای خانواده» شد تا با ساختاری جدید، متنوع و مجریان جدید آغاز به کار کند. تغییر ساختار برنامه اعم از محتوا، دکور، با اجرای ۳ مجری محوری و ۱۳مجری در آیتم های تخصصی پزشکی، آشپزی، کارشناسی زمینه های مختلف روانشناسی، خانواده انجام پذیرفته است. نامه، بشقاب رنگی، تا بیکران، کیوسک، نوون، از جمله این آیتم هاست.
کارگردان: ندارد
این برنامه شامل گفت وگوهایی در خصوص مسائل و موارد مختلف پزشکی است. لزوم ایجاد حساسیت بجا در مردم به منظور رعایت نکات بهداشتی و درمانی و خود مراقبتی که در نهایت موجب کاهش هزینه های درمان و مراجعه مردم به مراکز درمانی در سطح کشور می شود ازاهداف برنامه نسخه است.
این برنامه با هدف فراهم سازی فضایی برای گفت وگوی صمیمی با نوجوانان از فضایی شاد و مفرح برخوردار است. بخش نمایش، مسابقه، دیدار با نوجوانان نخبه، چهره های موفق ورزشی، هنری، فرهنگی و علمی از آیتم های این برنامه هستند.
کارگردان: هاشم تفکری بافقی
دراین برنامه به تحول انسان پرداخته میشود و برگشت به ذات انسانی و نگاه به خدا. موضوع از زبان خود فرد بیان میشود و سیر داستان زندگی و تحولش را بیان میکند. دخترانی که بدحجاب بودهاند و پس از اتفاقاتی خاص به حجاب و خداوند روی آوردهاند. ترویج الگوی مطلوب پوشش و آرایش یک بانو؛ از موضوعات مهم این برنامه است.
کارگردان: امیرحسین خرمشاهی
مجله اقتصادی «روز آمد» هر روز از ساعت 9:45 تا 11:30 پخش میشود. ساعت پخش این مجله اقتصادی مقارن با زمان تعیین نرخ ارز، طلا، بورس و سایر تحولات روزانه بازار اقتصادی کشور است و می تواند مرجع صبحگاهی مناسبی برای فعالان اقتصادی باشد
کارگردان: محمد فواد صفاریان پور
این برنامه در قالب یک مجله تلویزیونی با ساختاری جدید و سادهسازی مفاهیم به برگزاری مناظرههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی میپردازد. این برنامه در تلاش است ضمن توجه به اصول و قواعد رسانه برای خود خط قرمزهای دیگری ایجاد نکند.
کارگردان: هاشم تفکری بافقی
«دور همی» برنامهای معارفی و گفتوگومحور است. در هر قسمت گروهی از جوانان به همراه یکی از کارشناسان مذهبی و دینی که گاهی از میان اساتید دانشگاه و گاه از میان اساتید حوزوی انتخاب میشوند گرد هم میآیند و در مورد موضوعی که ارتباط با مسائل معنوی و معارفی اسلام دارد به بحث و گفتوگو مینشینند. ابتدا کارشناس حاضر در مورد آن مسئله به طرح موضوع پرداخته و ابعاد مختلف آن را روشن میکند سپس هر یک از حاضران در این دورهمی، به بیان سوالات و نظرات خود میپردازند.
کارگردان: محمدرضا رضائیان
«عصر خمینی» برنامهای است ترکیبی و گفت وگو محور؛ در هر قسمت با حضور یکی از شخصیت های برجسته یا مدیران سال های نخست پس از انقلاب یا افرادی که در جریان مبارزات علیه حکومت شاه نقش آفرین بوده اند و بیشتر آنها هم با امام خمینی(ره) بنیان گذار کبیر انقلاب ارتباط نزدیکی داشته اند و از نظرات و مطالبات ایشان آگاه بودهاند.
کارگردان: مهران مدیری
مجموعه به مانند تئاتری شبیه است که در هر قسمت مخاطبان بسیاری را به عنوان تماشاگر دعوت می کند. به جز بازیگران ثابت، در هر قسمت یک بازیگر مهمان نیز حضور دارد که با حضور در مقابل دوربین همراه با سایر بازیگران وارد فضای شیرین و کمدی قصه خواهد شد.
کارگردان: روحالله رحیمی
این برنامه مباحث و موضوعات خود را حول مسئله مهم جمعیت مطرح میکند؛ در هر قسمت یکی از کارشناسان یا مسئولان ذیربط در برنامه حضور مییابند و با مجری برنامه در خصوص ابعاد مختلف مسئله جمعیت و رشد و کاهش آن به گفتوگو مینشینند.
کارگردان: کیهان شادور
این برنامهی گفتگومحور با دعوت از شخصیتهای سیاسی، فرهنگی، علمی، ورزشی و دولتمردان جمهوری اسلامی با موضوع بررسی تاریخ معاصر تهیه شده است.
این برنامه به شیوه و سبک زندگی، سلامت و عادات ما میپردازد و ساختاری ترکیبی دارد. در این ساختار که فرمی شبهنمایشی دارد از عوامل زیادی بهره گرفته شده است و برنامه کمپین های مختلف اجتماعی که با تغییر عادات غلط زندگی مرتبط است تا کمپینهای مرتبط با حوزههای سلامت همچون دیابت، قند خون، فشار خون و پیادهروی را راهاندازی میکند.
کارگردان: ندارد
یک مجله صبحگاهی با طعم پرتقالی است که فضایی جذاب، اکتیو و شاد دارد و در کنار آن به اطلاع رسانی و تحلیل اخبار می پردازد. فرم برنامه بیشتر فرهنگی و هنری است و قرار است به مردم انگیزه موفقیت و زندگی بدهد.
این برنامه ترکیبی در حقیقت دو موج دارد .یک موج آن دعوت از مجریان و گویندگان با سابقه تلویزیونی است که مردم با آنها خاطره دارند . در این قسمت اجراهای گذشته و حال آنها پخش و همچنین مستندی کوتاه از شرایط زندگی فعلی آنها بیان می شود . موج دوم برنامه را میهمانان برنامه داوری می کنند.در این قسمت از بین متقاضیان اجرا ، به صورت حضوری تست اجرا گرفته می شود
برنامه «رو به راه» با رویکردی اجتماعی تلاش دارد هر هفته یک پرونده اجتماعی را پیش روی مخاطبان باز کرده و طی چهار روز از چهار منظر مختلف بدان بپردازد. هدف این برنامه دنبال کردن دغدغه خانواده ها، جوانان و جامعه است. دیدگاه آسیب شناسانه، نگاه یک چهره شاخص به مساله، حضور مسئولان و کارشناسان و نمایش یک نمونه موفق؛چهار منظر مختلفی است که در «رو به راه» به آن پرداخته می شود.
کارگردان: ندارد، محمد پورصباغیان
برنامه کتاب باز به موضوعات گوناگونی در حوزهی کتاب خواهد پرداخت و با تمرکز به وجوه سرگرم کننده کتاب، حال خوب کتابخوانی را با بینندگان به اشتراک خواهد گذاشت.
برنامه «دوباره گوش کن» برترین و ماندگارترین آثار موسیقی پس از انقلاب در گونههای مختلف با حضور نسلهای مختلف موسیقی کشور مورد نقد و بررسی قرار میگیرد. همچنین بهترین آهنگها در موضوعات و قالبهای مختلف با رای مردم برگزیده و معرفی میشود.
«شیدایی» عنوان برنامهای اخلاقی است که هر شب به یکی از فرازهای جوشن کبیر و صفات خداوند میپردازد و درباره معضلات اخلاقی جامعه و ریشههای آن در خانواده صحبت میکند. گزارشهای مردمی، حضور کارشناسان اخلاق، ارتباط با مخاطبان، گفتگو با مهمانان و بخش ساعت صفر عاشقی از جمله قسمتهای متنوع ویژه برنامه «شیدایی» است.
کارگردان: رحمان حاصلی
برنامه تلویزیونی «به توان خدا»، پاسخگوی پرسشهای نوجوانان درباره خداوند، اخلاق، دین و معنویت است.
کارگردان: علی مختارزاده
«نو سفران» ویژه برنامه سحرگاهی شبکه دو برای مخاطب نوجوان این شبکه است که به صورت زنده روی آنتن می رود. این برنامه سحرهای ماه مبارک رمضان از ساعت 3 بامداد همراه سحرخیزان نوجوان و خانواده های آنان خواهد بود. نوسفران با هدف توجه ویژه به نوجوانان در کلیت خانواده و انتقال باورهای دینی به نسل جدید، همراهی بزرگسالان با نوجوانان و کودکان در لحظه های معنوی سحر و احیای آیین های مذهبی و دینی در گروه کودک و نوجوان تدارک دیده شده است. بیان قصه های قرآنی، تجربه اولین روزه، قصه گویی چهره های مشهور، روابط بی...
کارگردان: ندارد
ویژه برنامه «دعوت» جشنی بزرگ در شب های ماه مبارک رمضان است که با هدف به چالش کشیدن و دعوت مردم از هر قشر به سمت خیر و خوبی ارائه میشود. افرادی که به عنوان مهمان در این برنامه حضور دارند از میان ورزشکاران، هنرمندان، خوانندگان و مسئولین هستند که هر یک به فراخور، به سمت یکدلی، کار خیر، بندگی و… دعوت میشوند و مخاطبان را در این مسیر همراه خود می سازند.
کارگردان: احسان ارغوانی
مسایل اجتماعی از قبیل ازدواج و تشکیل خانواده محور اصلی برنامه «شهر باران» است و هر شب متناسب با موضوع، دو یا سه گروه مهمان به این برنامه میآیند.
برنامه ماه نشان با محوریت موضوع خدمات اجتماعی ساخته شده است. خدمات اجتماعی که در این برنامه مورد توجه قرار میگیرند همگی توسط مردم و برای مردم انجام می شوند به همین دلیل از خیرین و مدیران سازمان های مردم نهاد دعوت میشود در این برنامه حضور یابند و به بیان حوزه های کاری خود که بیشتر در عرصه جهادی و خدمت گزاری به اقشار مختلف مردم است میپردازند.
کارگردان: محمد صوفی، منصور ضابطیان
از ترکیب شعر، موسیقی، فرهنگ، هنر، اندیشه، آگاهی و احساس معجون خوش عطر و بویی حاصل می شود که باید آن را با آرامش و جرعه جرعه نوشید.
کارگردان: یاسر عرب، محسن زارعی، رضا سلسبیل
ما قصهگوهایی از گوشهگوشۀ این کره خاکی دعوت کردهایم، در یک برنامهٔ تلویزیونی، به استودیو میآیند و قصۀ زندگیشان را برای مجری، حضار داخل برنامه و ببینندگان تعریف میکنند. قصههایی از زندگی خودشان که گرچه خودشان ساختهاند؛ اما یک شهر، یک کشور یا یک ملت در قصهشان حضور دارند.
برنامه «یه حبه نقد» با حضور تعدادی از نوجوانان به همراه مجری و منتقد به نقد فیلمهای سینمایی میپردازد. سخنان چند معلم نقد در خارج استودیو ضبط می شود و نقد صحیح را به نوجوانان آموزش میدهد. در این برنامه آیتمی به نام «کلاس نقد» با حضور معلمین نقد داریم. یکی از معلمهای نقد در این برنامه مسعود فراستی است.
کارگردان: حمید اشرفی، امیر پورضرغام
برنامهای تلوزیونی با محوریت دغدغهها و معضلات جوانان در حوزههای مختلف همچون: اعتیاد، فضای مجازی، بیکاری، موسیقی، مد، ازدواج، مهاجرت، بازار کار، تفریح و سرگرمی و...
این برنامه تریبونی است برای مشارکت و فعالیت فرهنگی و هم اندیشی تشکل های زیست محیطی کشور تا فرهنگ مشارکت در حل معضلات زیست محیطی را نهادینه کند.
«تاجمعه» برنامهای تعاملی و مخاطب محور است که مروری دارد به برنامههای جاری شبکه، برنامههای هفتهای که گذشت و هفته آینده و طی آن تهیه کنندگان وکارگردانان برنامهها به استودیو میآیند و درباره پروژههایی تلویزیونی و موضوع برنامههای هفته آینده شبکه یک صحبت میکنند.
این مجموعه مستند به اظهار نظر دانشجویان درباره موضوعات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی روز میپردازد. این تریبون آزاد دانشجویی در محوطه باز دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود. از بخشهای دیگر این برنامه مناظره استاد و دانشجو است.
این برنامه متشکل از یک بخش مستند و یک بخش کارشناسی است. دوربین «بیم و امید» به مجتمعهای قضایی خانواده رفته و داستانهایی واقعی از بحران طلاق و عوارض و اتفاقات پیرامون آن را به تصویر میکشد.
کارگردان: زهره جهانی
این برنامه از سویی حکایت «آیین» های سبک زندگی اسلامی ایرانی ما است که از آنها غافل شده ایم. از طرفی دیگر حکایت «آیینه» هایی است که می خواهیم خودمان را در آنها ببینیم؛ در مسیر تغییر رویکردهای شخصی مان تامل کنیم و به سمت اصلاح سبک زندگی گام برداریم. در این برنامه بنا داریم به دغدغه هایی بپردازیم که کمتر به آن پرداخته شده است. مسائل اجتماعی، تربیتی، آداب و رسوم سنتی و خانوادگی که تهاجمات فرهنگی بر آنها سایه افکنده و ما را از خودمان دور کرده است.
کارگردان: ندارد
این برنامه زنده با دعوت از کارشناسان، مسئولان و متولیان می کوشد، مسائل مبتلا به محیط زیست ایران را با نگاهی موشکافانه و دقیق بررسی کند. «طبیعت ۳۶۰ درجه» یک برنامه چالشی درباره وضعیت محیط زیست ایران است و در آن پرونده های مختلفی در حوزه محیط زیست طبیعی و محیط زیست انسانی مورد بررسی قرار می گیرند. در این برنامه قرار است هر کس که به هر نحوی عامل تخریب یا ایجاد مشکل در طبیعت بوده است، نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشد، همچنین قرار است تلاش حافظان محیط زیست و مردم به تصویر کشیده شود. این برنامه بخش...
کارگردان: ندارد
محور اصلی این برنامه موضوعات مختلف جهان دانش و فناوری است که با آیتم هایی نظیر گفتوگو با دانشمندان و پژوهشگران و چهرههای علمی مختلف ایران، سرکشی به مراکز علمی کشور و آگاهی از چگونگی تحقیقات علمی دانشمندان ایرانی همراه است. همچنین چرخ می کوشد تا مرزهای جغرافیایی را درنوردد و به تازه ترین یافته ها و رویدادهای علمی روز دنیا نیز بپردازد و پیوسته همانند یک خبرنگار، وقایع علمی جهان را در لحظه، منعکس کند.
این برنامه یک برنامه گفتگو محور است که در کنار فلسفه اسلامی به شناخت اندیشه های اسلامی در کلام بزرگان و قرآن کریم می پردازد و در هر دوره برنامه به غیر از تشریح فلسفه، نظرات بزرگانی چون عطار، حافظ، سعدی و مولانا نیز بررسی می شود.
«روزآمد» یک مجله اقتصادی است که هدفش فرهنگ سازی کار و کارآفرینی، توسعه اقتصادی، مهارت های ثروت آفرینی، تجارت الکترونیک، آشنایی با بورس، معرفی کارآفرینان موفق ایران و جهان، مدیریت کسب و کار، خدمات پس از فروش، ایجاد برند و حضور در بازارهای جهانی، ترویج کالای ایرانی و فرهنگ سازی استفاده از کالای ایرانی است.
کارگردان: داریوش ابراهیم زاده
در این مستند گزارشگر برنامه موضوعی خاص را در سطح استان تهران رصد و بررسی می کند. "تهران را با ما زندگی کنید" عنوان شعار ما در این مستند است و این مستند ماموریت دارد تا تهران را از زوایای متفاوت بررسی و رصد کند.