- منظوم
- برنامه ها
- برنامه تلویزیونی تک زنگ (1395)
- آثار مرتبط تک زنگ (1395)
آثار مرتبط برنامه تک زنگ | منظوم
کارگردان: رضا مهرانفر
کودک شو یک مسابقه خانوادگی است که در آن خانوادهها برای جایزه بزرگ با هم رقابت میکنند اما بچهها در دنیای کودکانه خود به بازی مشغولند! این برنامه یکی از بزرگترین پروژههای تلویزیونی در نوع خود است و شامل بخشهای غیر رقابتی، طنز و سرگرمی نیز است.
کارگردان: ندارد
این مسابقه تلفنی با بخش های متنوع شامل بازی های فکری، جورچین، پرسش های تصویری و ... در موضوعات مختلف سعی دارد اطلاعات عمومی نوجوانان را ارتقا داده و با ایجاد سرگرمی اوقات مفرحی را برای آنان به ارمغان بیاورد.
کارگردان: امیر مشهدیعباس
این مسابقه تلاشی است برای اینکه نوجوانان به استعدادها و توانمندیهای خود نگاهی دوباره داشته و آنها را ارزیابی کنند.
برنامه «یه حبه نقد» با حضور تعدادی از نوجوانان به همراه مجری و منتقد به نقد فیلمهای سینمایی میپردازد. سخنان چند معلم نقد در خارج استودیو ضبط می شود و نقد صحیح را به نوجوانان آموزش میدهد. در این برنامه آیتمی به نام «کلاس نقد» با حضور معلمین نقد داریم. یکی از معلمهای نقد در این برنامه مسعود فراستی است.
برنامه سه ستاره آثار تلویزیونی در حوزههای مختلف را در طول یک سال گذشته، مورد ارزیابی هیئت انتخاب قرار میدهد و سپس به داوری مردم میگذارد تا در نهایت بهترینها را در حوزههای مختلف انتخاب نمایند.
کارگردان: افشین لیاقت
شرکت کنندگان در این رقابت پر هیجان داوطلبان استخدام در سازمان آتش نشانی هستند. این مسابقه در کنار تقویت قدرت جسمانی، روحیه از خودگذشتگی را نیز تقویت میکند و از این جهت شرکت کنندگان قوی و با اراده آن، مردان آهنین فداکار هستند.
مسابقه همسران رقابتی شاد و مفرح در فضایی استودیویی بین زوجهاست. محور اصلی مسابقه شناخت بین زوجین از یکدیگر است که با اجرای مراحل ساده فیزیکی و جذاب آمیخته شده است.
کارگردان: علیرضا محمودزاده
داستان این برنامه حول شخصیت عمو قناد میگردد و شخصیتهای نمایشی چون «داداشی»، «مامان قندی»، «مچاله چرخی» و... در آن به ایفای نقش میپردازند.سلامتی، تندرستی و بهداشت خانواده محور اصلی برنامه شاد و مفرح «یه گله جا» است که با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شده است.
مجموعه برنامه "هواتو دارم" برای رده سنی نوجوانان تولید میشود که والدین آنها نیز مخاطبان این برنامه خواهند بود. این برنامه درباره چهار نوجوان است که در محلی شبیه به یک انبار که متعلق به پدربزگ یکی از آنهاست دور هم جمع شدهاند و فعالیتی را آغاز کردهاند. در هر قسمت مشکلی برای یکی از این نوجوانان بوجود میآید که سوژه اصلی برنامه خواهد بود.
کارگردان: سیدحامد حسینی
هر قسمت از برنامه نون جوونی به موضوعی اختصاص دارد و شامل 5 بخش نمایشی، 2 بخش مستند ایرانگردی و آموزندگان، نقاشی متحرک (کمیک استریپ )، نمایش تعاملی، حرف اول، حرف دل و مسابقه است. موضوعاتی چون کنکور، عشق، مسئولیت پذیری، بازنگری آرمانگرایی، ازدواج و... مباحثی است که این برنامه به آنها میپردازد. در بخش مستند نیز با جوانان اقوام مختلف در سطح کل کشور متناسب با موضوع برنامه، گفتگو خواهد شد.
کارگردان: جواد خانی
در این مجموعه یک گردشگر وارد شهر میشود و به همراه نوجوانان شهر با جاذبههای گردشگری، موسیقیهای سنتی و فرهنگی منطقه آشنا میشود. این برنامه با ایجاد انگیزه، شادی و نشاط در بین نوجوانان و ترغیب به سفر و گردش در داخل کشور و با هدف آشنایی با تاریخ و فرهنگ تمدن کشور عزیزمان تولید شده است.
کارگردان: ساعد براهیمی
این برنامه با توجه به گستردگی مخاطبان تلویزیون به رخدادهای علمی، هنری، فرهنگی و اجتماعی میپردازد و فرصتی را فراهم میآورد تا کودکان و نوجوانان با آگاه شدن از این رخدادها امکان تجربه ابعاد دیگری از زندگی را برای خود فراهم کنند. از آنجایی که در حال حاضر فضای مجازی بخش مهمی از زندگی نوجوانان و حتی کودکان را به خود اختصاص داده، قبل از نام برنامه از علامت # (هشتگ) استفاده شده تا از این طریق ضمن ایجاد جذابیت برای کودکان و نوجوانان، امکان پیگیری و دسترسی به عناوین، موضوعات و محتویات این برنامه در فضا...
بررسی و معرفی بازیهای رایانهای، بازی آپارتمانی، اسباببازی و مهدکودک، گفتگو با فعالان و کارشناسان این عرصه از جمله آیتمهای این برنامه تلویزیونی است.
مسابقه تلفنی «۳۰۰ ثانیه»، محصول گروه تولید و هنری شبکه آیفیلم، از اول ماه مبارک رمضان پخش آن از شبکه آغاز شد. شبکه آیفیلم مسابقهای فراهم کرده است تا همه بتوانند در آن شرکت کنند و هر روز به ۶ نفر از شرکت کنندگان، به قید قرعه، یک ربع سکه اهدا میکند.
کارگردان: محمد مسلمی
عموهای فیتیلهای ضمن تدارک بخشهایی متنوع و سرگرم کننده، حکایتهایی بومی و بین الملل را در فضایی شاد و جذاب برای کودکان نمایش میدهند.
کارگردان: محمد حسنزاده
در این مجموعه علاوه بر قسمتهای نمایشی، کارشناسان روانشناسی و تربیتی به بررسی مسائل و مشکلات دوره نوجوانی میپردازند و مسائلی از قبیل عزت نفس، دنیای مجازی، تحصیلات، مُدگرایی، بلوغ فکری، استقلالطلبی، مسئولیتپذیری و اعتماد بنفس را برای نوجوانان میشکافند.
آیا میدانستید که اگر تخممرغ را روی نمک قرار دهیم بدون حرکت میایستد یا اگر ترشحات پوست پرتقال را به سمت بادکنک بگیریم حتماً میترکد. آیا میدانستید؟ برنامۀ «دانستناُمید» فیلمهای کوتاهی از آزمایشهای علمی ساده و جذاب به زبان طنز است...
کارگردان: مسعود عسگری
برنامه «کوچه درختی» سعی دارد آموزشهای لازم پیرامون موضوعاتی چون نظم، احترام به بزرگترها، حضور در فضای مجازی و... را در قالب فضایی شاد و موزیکال به کودکان ارائه دهد.
در این مسابقه 3 گروه 2 نفره از کماندوها در موقعیتهای سخت بایکدیگر رقابت میکنند. پرش از ارتفاع 180 متری با چتر، تیراندازی با تفنگ تک تیرانداز، غواصی و مسیریابی در جنگل از جمله این موقعیتها است.
کارگردان: آزیتا رضایی
این برنامه که با هدف سرگرم سازی و ایجاد روحیه شادابی و پرامید در کودکان و خانواده ها تولید می شود، تلاش می کند تا حس مشارکت آنان را تقویت کند. مهربان با تشکیل یک ایستگاه تلویزیونی تصمیم دارد تا ارتباطی جدیدی با بچه ها برقرار کرده و با پخش کارتون های جذاب لحاظاتی خوش برای آنها فراهم کند. "با ما بیا" در دو بخش تولیدی و تامینی ارائه می شود و از طریق پل های ارتباطی، مشارکت مخاطبان را نیز به دنبال خواهد داشت.
کارگردان: ندارد
مسابقه «خانواده با حال» برنامه جدید شبکه نسیم است که بین زوج ها برگزار می شود و زوج ها برای حضور، محدودیت سنی ندارند.
کارگردان: ابوالفضل حاجیان
«یک روز، زندگی» عنوان مستند مسابقه جدیدی است که از این پس هر هفته روی آنتن می رود. تبلیغ و ترویج مهمان نوازی، ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی، خلاقیت در آراستگی محیط و ساده زیستی، عامل بودن در مقابل مصرف گرایی، تعامل با اعضای خانواده و تعامل با دیگران، صرفه جویی و مدیریت وبهره وری در منزل، موضوعاتی هستند که در این مسابقه به آنها اشاره می شود. ساختار اجرایی «یک روز، زندگی» شامل یک روایت از یک زندگی است؛ مادربزرگ (یک هنرپیشه _ مجری) خانه بزرگی دارد که اکنون به دو خانه مستقل تفکیک شده و این دو خ...
کارگردان: ندارد
پروژه «پنج ستاره»، در چارچوب یک برنامه «مسابقه بازی»، است که عموم مردم با شرکت در آن شانس خود را برای میلیونر شدن آزمایش میکنند.
کارگردان: سید وحید حسینی
اولین مسابقه بین المللی در رسانه ملی است که با هدف برگزاری رقابت آشپزی بین سرآشپزان حرفه ای انجام می شود. در هر مسابقه سه نفر به عنوان داور حضور دارند که همگی فارغ التحصیل مدارس آشپزی بین المللی و اروپایی هستند. فرانسوا حسین، کامران سروش، الهه سلامی و معین معینی داوران مسابقه دستپخت را تشکیل می دهند. در هر بخش از مسابقه ۹ نفر در مدت دو هفته با یکدیگر رقابت می کنند و نفر برنده در پایان انتخاب می شود. در نوروز 96 قرار است فینالیست های منتخب در طول سال با هم به رقابت بپردازند.
این مسابقه بین دو فامیل برگزار میشود. هر فامیل یا برنده میشود و یا بازنده اما برنده میتواند به مرحله نهایی راه پیدا کند.
این برنامه با هدف فراهم سازی فضایی برای گفت وگوی صمیمی با نوجوانان از فضایی شاد و مفرح برخوردار است. بخش نمایش، مسابقه، دیدار با نوجوانان نخبه، چهره های موفق ورزشی، هنری، فرهنگی و علمی از آیتم های این برنامه هستند.
کارگردان: مسعود فروتن
سری نهایی برنامه شب کوک با ساختار مسابقه و با اجرای متقاضیان و حضور داوران پخش میشود. این برنامه با شرکت 210 علاقهمند موسیقی برگزار میشود، رقابت شرکت کنندهگان به مرحله نهایی تا جایی ادامه مییابد که سه نفر برگزیده به عرصه موسیقی معرفی شوند. نفرات برگزیده علاوه بر دریافت جایزه برای انتشار آلبوم موسیقی و همچنین برگزاری کنسرت و تیتراژخوانی برنامه ها و سریال های تلویزیونی مورد حمایت قرار میگیرند.
کارگردان: سید وحید حسینی
در این مسابقه در هرمراحل مختلف سرآشپزان جوان خانم یا آقا طی مراحلی به رقابت می پردازند و به مرحله نهایی راه می یابند.
کارگردان: داریوش کفایتی
مسابقه «هوش برتر» سراغ شناسایی و معرفی افرادی میرود که علاوه بر داشتن هوش بالا، از قدرت جسمانی خوبی هم برخوردارند. این مسابقه بر پایه و اساس هوش و اطلاعات عمومی ساخته خواهد شد، منتها رویکرد قدرت جسمانی هم به آن اضافه شده است.
با توجه به اهمیت و جذابیت هنر دوبله فیلم، سریال و انیمیشن و صداپیشگی عروسک و علاقه فراوان مردم به ویژه جوانان به این هنر و نیز ضرورت تکریم و تجلیل از هنرمندان و پیشکسوتان این عرصه سری دوم مسابقه "جادوی صدا" با موضوع رقابت هنر دوبله و گویندگی فیلم از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.