- منظوم
- فیلم ها
- فیلم سینمایی هفت (1395)
- آثار مرتبط هفت (1395)
آثار مرتبط فیلم هفت | منظوم
کارگردان: ابراهیم حاتمیکیا
ارتباط خط کمین با نیروهای خودی توسط دشمن قطع شده و احتمال سقوط، بسیار زیاد است. مقابله و مقاومت نیروها در مقابل دشمن نیازمند حضور دیدهبان جهت هدایت آتش سنگین است. عارفی برای پیوستن به خط کمین و دیدهبانی، باید از مسیری عبور کند که زیر آتش شدید دشمن قرار دارد...
کارگردان: ابراهیم حاتمیکیا
داستان یک فروند هواپیمای ترابری ایرانی است که از ایران عازم فرودگاه دمشق میشود. هادی حجازیفر و بابک حمیدیان، خلبان و کمکخلبان هواپیما و پدر و پسر هستند. آنها در کنار یکدیگر قرار است یک محموله بشردوستانه را از ایران به سوریه منتقل کنند. پدر و پسر خلبان در سوریه میان تروریستهای تکفیری به دام افتاده و به اسارت برده میشوند. حالا آنها اسیر داعش هستند.
کارگردان: پرویز شیخطادی
ریاض جنگجوی کهنه کار توبه میکند خونی بریزد و چون آتشفشانی خاموش به گوشهای میخزد. برای آتش افروزی مجدد او، به یک شوک قوی نیاز است و آن تعرض به گلجان تنها عشق و امید زندگی اوست. آتش ریاض شعلهور شده و خونها میریزد. غافل از اینکه بازیگر یکهتاز نمایشی پرماجرا گردیده است.
کارگردان: محمدحسین مهدویان
احمد که عصیان نوجوانی اش را در سکوت گذرانده، فرمانده لشگری می شود که باید در دروازه های خرمشهر با دشمن بجنگند. اما سرنوشت او فرسنگ ها دور از مرز ایران رقم می خورد…
کارگردان: علی غفاری
ماجرای مقاومت یک خانواده لبنانی در سالهای اشغال این کشور به دست نیروهای رژیم صهیونیستی است که مادر خانواده با تحمل رنجهای فراوان، رازی را در سینه نهفته دارد...
کارگردان: عباس لاجوردی
داستان خانوادهای سوری که شب جشن تولد فرزندشان به نام «رقیه» است. این شب و جشن آنها مصادف میشود با حمله تکفیریها به دمشق و حرم حضرت زینب(س). این خانواده شیعه به همراه همسایه اهل سنتشان از خانه به سمت محل امنی فرار کنند. مقصدشان حرم امن حضرت زینب(س) است و در مسیر رسیدن به حرم در بین راه به یک کلیسا پناه میبرند و اتفاقاتی برای این گروه رخ میدهد...
کارگردان: پوریا آذربایجانی
فیلم «اروند» داستان یونس جانباز اعصاب و روان دفاع مقدس را روایت میکند که بیست و هفت سال پس از پایان جنگ هنوز هم با خاطره هم رزمانش روزگار میگذراند و ناگهان در همراهی با یک گروه تفحص اتفاقات تازهای در جریان سیال ذهنش وارد میشود...
کارگردان: هادی مقدمدوست، دانش اقباشاوی، سید روحالله حجازی، محمد هادی نائیجی
فیلمی اپیزودیک با موضوع دینی و مفاهیم عاشورایی است که توسط چهار کارگردان جوان و مطرح ایرانی در کشور عراق و شهر کربلا ساخته شده است...
کارگردان: منیر قیدی
«ویلاییها» قصه خانوادههای فرماندههان سپاه و ارتش در سال 1365 است. عزیز زن 50 سالهای است که همراه نوههایش وارد مجموعه ویلاها میشود. الیاس نیز راننده بسیجی است که هر وقت وارد مجموعه میشود همه نگران این میشوند که شاید خبر شهادت یکی از فرماندهان را بدهد. پس از مدتی سیما که عروس عزیز است از تهران میآید تا بچههای خود را به خارج از کشور ببرد.
کارگردان: پیمان معادی
در بحبوحهی جنگ ایران و عراق در سال۱۳۶۷، تهران بیوقفه بمباران میشد. عشق، محبت، امید، زندگی و ترس از مرگ را در روزهای پر اضطراب آن زمان برای مردمی که درگیرجنگ بودند از بین میبرد. اغلب عشق به سختی درک میشود اما مرگ واقعیتی است ترسناک. "بمب؛ یک داستان عاشقانه" نشان میدهد که عشق و امید چطورحتی در مواجهه با تاریکی مرگ، راهشان را پیدا میکنند. روایت انسانهایی است که هیچگاه فرصت عاشق شدن و به دلخواه خود زندگی کردن را نداشته و تنها برای لقمه نانی به سختی کار کردهاند. این فیلم روایت انسانهایی...
کارگردان: علی سلیمانی، هادی حاجتمند
یونس به عنوان فرمانده گردان غواصان سه شب قبل از عملیات در حالی که در صدد حفر تونلی در منطقه عملیاتی بوده، مفقودالاثر شده است. حالا پس از سی سال اطلاعاتی به دست میآید که نشان میدهد احتمالا یونس زنده است و در آن زمان به واسطه منافقین قرارگاه اشرف با دشمن همکاری کرده…
کارگردان: مریم دوستی
این فیلم نگاهی به وقایع پس از جنگ دارد و داستان چند خانواده را روایت میکند که در نقطه مشترکی به یکدیگر میرسند و در این میان عشق گمشدهای پیدا میشود. در واقع این فیلم تجلیلی از شهدای جاویدالاثر خواهد بود.
کارگردان: فرهاد عظیما
این فیلم به قسمتی از درگیری دریایی ناوگان سپاه با ناوگان پنج نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس میپردازد. در این فیلم ایران با استفاده از جنگ نامتقارن دریایی، ناوگان کلاسیک آمریکا را در خلیج فارس زمینگیر میکند. این نبرد در نهایت با توسل و امدادهای غیبی به پیروزی ایران منجر میشود.
کارگردان: حمید بهمنی
قصه فیلم درباره 4 ماه آخر زندگی سردار شهید مهدی امینی فرمانده عملیات سپاه ارومیه است. ایشان همانند شهید باکری شخصیتی اسطورهای در منطقه هستند اما همانند ایشان شناخته شده نمیباشند و گمنام هستند. داستان فیلم درباره مبارزه این شهید با گروههای دموکرات و منافقین در سال 1360 است. مبارزات ایشان در منطقه دارلک است و مهدی امینی در سپاه مشغول مبارزه میشوند و در این میان اطلاعاتشان لو میرود و 35 نفر از بچههای سپاه به شهادت میرسند.
کارگردان: محمدعلی باشهآهنگر
راز جهانبخش کرامت فاش میشود؟ این راز خواب چیستا، ماهرو، گودرز، بهرام، جهانگیرو سرگرد پوشیاس را آشفته خواهد کرد. جهانبخش برای اثبات بی گناهیاش و بازگشت آرامش سفر بلندی را آغاز میکند. سفری که پایانش زندگی بسیاری از آنها را تغییر میدهد.
کارگردان: بهرام توکلی
گاهی در زندگی در موقعیتهایی قرارمیگیری که بالاتر از اهمیت مرگ و زندگی شخصی است. گاهی مرگ و زندگی یک کشور در گرو تصمیم توست. از میدان ندا میآید، هرکس بترسد زودتر میمیرد... حال ببینیم چطور غیرت بر قدرت نظامی چیره میشود.
کارگردان: حمید زرگرنژاد
در روستایی مرزی زیباترین دختر به عنوان عروس هور انتخاب می شود تا یک روز در هفته خود را به آب بسپارد و هور بارور شده و قهرش نگیرد، امین معروف به سمور قاچاقچی ایرانی، عروس هور به نام ماهور را می دزد.
کارگردان: افشین محمودی
آغاز جنگ همراه می شود با تولد دختر بچه ای که در هنگام فوت کردن کیک تولد، بمب بر سرش می بارد و پدر و مادرش را از دست می دهد. او قلندر وار سر می تراشد و هویت عوض می کند اما تحمل مسایل جنگ زدگی از او خانمی می سازد کامل، بزرگ و ماندنی.
کارگردان: محمدرضا رحمانی
به یکی از معضلات مبتلا به جامعه و جوانان توجه دارد و یکی از هنجارهای اجتماعی مورد توجه قرار داده است...
کارگردان: احمد عبداللهیان
اشک نرگس با مضمون اجتماعی و دفاع مقدس داستان زندگی خبرنگاری را روایت میکند که بازمانده جنگ تحمیلی است. وی دچار چندگانگی در اجتماع و حتی هم دورهای های خود شده و در این بین عاشق همکار خود میشود و… .
کارگردان: سید جلال دهقانیاشکذری
داستان زندگی دو نفر از انقلابیون روستایی در شهر «یزد» است که در «دوران پیروزی انقلاب اسلامی»، به شهادت رسیدهاند را روایت میکند.
کارگردان: مهدی جعفری
فیلم سینمایی ۲۳ نفر، اقتباسی از خاطرات گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است که در جریان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۱ به اسارت نیروهای عراقی درآمدند. این گروه کم سن و سال بین ۱۳ تا ۱۷ سال سن داشتند و خاطراتشان از دوران اسارت پیشتر در قالب کتاب «بیست و سه نفر» توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده بود.
کارگردان: مجید اسماعیلی
اگر ناگهان پرندهها به پرواز درآمدند، یعنی دشمن پشت بوتههاست اما اگر پرندهای پرید شاید پی دانهای میرود. جنگجویان خطاکار تنها به پیروزی فکر میکنند پس بدیهی است که به سمت هر جنبشی پشت بوتهها یورش میبرند اما جنگجویان خردمند که حواس، درک و عکسالعملشان را یکپارچه کردهاند تفاوت پروازهای دسته جمعی و تنها را میدانند. آنها آگاهی بر نشانهها را طی آموختن «آئین دلاوری» زیست کرده و میدانند موقعیت پس از پیروزی مهم است نه پیروز شدن.
کارگردان: حسن نجفی
شرفناز بیم آن دارد که الیاس به سرنوشت احمد دچار شود. او سالهاست به فرار از این جهنم دره میاندیشد. تا اینکه یک روز دست الیاس را گرفته و میگریزد. این فرار به گوش جمعه میرسد و...
کارگردان: احمد رمضانزاده
داستان یک عکاس ایرانی است که به عنوان اولین عکاس بعد از بمباران شیمیایی حلبچه وارد این شهر میشود و عکاسی میکند. این عکاس در طی این سفر با دختری آشنا میشود و ماجراهای عاشقانهای میان آنها شکل می گیرد...
کارگردان: نرگس آبیار
پسری جوان به جبهه رفته است. مادر او مش الفت در نبود پسرش روزهای تلخی را میگذراند و منتظر است او روزی از جبهه بازگردد. او نمیداند پسرش اسیر شده یا در جنگ کشته شده است...
کارگردان: علیرضا اسلامی
این مستند درباره دو نفر از مخالفان واقعه هولوکاست است که ساکن ایتالیا هستند. "دون فلوریانو"کشیش کاتولیکی است که به دلیل مخالفت با این مساله از واتیکان اخراج می شود و شخصیت بعدی پروفسور "دامیانی " استاد تاریخ است که در کلاس درس مطالبی در انتقاد از مستند "پیروزی و پیروزمندان" که از تلویزیون ایتالیا در حمایت از هولوکاست پخش شده بود بیان می کند که در نهایت به اخراج او از دبیرستان منجر می شود. فیلم سیطره صهیونیست ها بر رسانه ها و افکار مردم را به تصویر می کشد.
کارگردان: سید کوشا اعتمادی
معبر: روایت تازه و متفاوتی از پیاده روی اربعین حسینی است، از نگاه هشت سال دفاع مقدس و از زاویه ای تازه، که منجر به کشف پیوند عمیقی میان این دو حادثه بزرگ در قرن اخیر شده است....
کارگردان: کیومرث پوراحمد
سرگذشت واقعی یکی از نیروهای اطلاعات لشکر زرهی نجف اشرف در عملیات والفجر ۴ را نمایش میدهد که برای شناسایی به یک منطقهی مینگذاری شده در خاک عراق میرود و ۱۷ روز تمام با پایی زخمی انتظار میکشد تا بالاخره به کمکش میآیند ولی…
کارگردان: ابراهیم حاتمیکیا
فیلم «چ» از روز بیست و پنجم تا بیست و هفتم مرداد 1358 زندگی شهید چمران را روایت میکند.
کارگردان: محمدمهدی عسگرپور
خبر آمدن یک میهمان، کارهایی که خیلی وقت است زمین مانده، دلشورهی یک پذیرایی و زنگ در که به صدا میآید...
کارگردان: احمدرضا درویش
داستان رستاخیز دربارهی واقعه عاشوراست که با همراهی بکیر (فرزند حر ابن یزید ریاحی) به قیام امام حسین(ع) و متن حوادث واقعه عاشورا میپردازد. این فیلم مقطع زمانی مرگ معاویه تا قیام امام حسین(ع) و شهادت آن حضرت را در بر میگیرد.
کارگردان: عباس امینی
کارگردان می خواهد سنگ قبر پدرش را که در اثر صدمات شیمیایی جنگ تحمیلی شهید شده است را عوض کند، زیرا بنا بر وصیت او اسمی از شهادت در آن برده نشده است. در تحقیقاتی که از دوستان و همرزمان پدر می کند متوجه می شود که فرزندان آنها نیز آلوده شده اند، لذا از خود و برادرش آزمایش خون می گیرد و دست آخر تصمیم می گیرد سنگ قبر پدرش را به همان صورت نگه دارد. در این فیلم ضمن مرور تاریخچه حملات شیمیایی عراق، موزه حلبچه نمایش داده می شود.
کارگردان: مهدی یار محمدی
چهار روز بعد از قطعنامه 598 شورای امنیت 31/4/1367 توسط ایران، هواپیماهای عراقی روستای دالاهو (استان کرمانشاه) مورد بمباران شیمیایی قرار می دهند و اهالی این روستا بعد از گذشت سال ها هنوز از عواقب ناشی از آن رنج می برند و با سختی زندگی می کنند.
کارگردان: پرویز شیخطادی
زن و شوهری در جبهه جنوب و در بیمارستانی صحرایی مشغول خدمت هستند. امیرعلی و همسرش به دلیل سالها کار در آنجا به حال و هوای جبهه وابستگی شدیدی پیدا کردهاند، اما اعلام خبر آتشبس و بعد حمله نیروهای عراقی به بیمارستان،این زوج را در آزمایشی دشوار قرار میدهد.
کارگردان: مصطفی کیایی
اواسط دهه 60 و اوج دوران جنگ مردی حدود 50 ساله در تهران مشغول قاچاق نوارهای لس آنجلسی و فیلمهای ویدئویی است. او در اثر یک اتفاق در مییابد که توموری در سر دارد و تا دو ماه دیگر بیشتر زنده نخواهد ماند.
کارگردان: محمدعلی باشهآهنگر
جنگ تحمیلی. پالایشگاه نفت آبادان. دیده بانی نمی تواند عراقی را ببیند. اما بر حسب تصادف سیم تلفنی پیدا می کند و درون بویلر پالایشگاه آبادان می رود و برایش اتفاقاتی می افتد.
کارگردان: علی غفاری
این فیلم به موضوع غرامت جنگی میپردازد که قرار بود توسط انگلستان، امریکا و شوروی برای جنگ جهانی دوم به ایران داده شود و مربوط به مقطع زمانی ۱۳۳۲ است. این فیلم یک درام تاریخی درباره وقایع جنگ جهانی دوم و مسائلی است که پای نیروهای متحدین و متفقین را به ایران باز کرد و در آن به ماجرای پرداخت غرامت به ایران اشاره می شود.