- منظوم
- برنامه ها
- برنامه تلویزیونی فوتون (1395)
- آثار مرتبط فوتون (1395)
آثار مرتبط برنامه فوتون | منظوم
کارگردان: ندارد
محور اصلی این برنامه موضوعات مختلف جهان دانش و فناوری است که با آیتم هایی نظیر گفتوگو با دانشمندان و پژوهشگران و چهرههای علمی مختلف ایران، سرکشی به مراکز علمی کشور و آگاهی از چگونگی تحقیقات علمی دانشمندان ایرانی همراه است. همچنین چرخ می کوشد تا مرزهای جغرافیایی را درنوردد و به تازه ترین یافته ها و رویدادهای علمی روز دنیا نیز بپردازد و پیوسته همانند یک خبرنگار، وقایع علمی جهان را در لحظه، منعکس کند.
کارگردان: ندارد
تلاش دارد آخرین دستاوردهای جهان درباره مسائل علمی و فنی، پزشکی، هوا و فضا، حیات وحش، باستان شناسی، فن آوری، دایناسورها، آتشفشان ها و ... به مخاطب ارائه دهد. این مستندها هم به لحاظ موضوع و هم به لحاظ ساختار، ارزش هنری بالایی دارند و با بهرهگیری از روش بحث و نظر درباره آثار به ارائه مطالب و آگاهی بخشی مخاطب می پردازند.
کارگردان: ندارد
موضوع اصلی این برنامه طرح نکات کلیدی درباره کنکور و نحوه مطالعه صحیح دانش آموزان است. «گزینه4» تلاش می کند تا عدالت آموزشی را برای همه کنکوری های کشور به ارمغان بیاورد .
کارگردان: ندارد
این برنامه ویژه فعالان اقتصادی، صاحبان کسب و کار، کارآفرینان کسب و کارهای نوپا تهیه و تولید شده است. در این برنامه به صفر تا صد کسب و کار در شرایط اقتصاد فعلی بازار و حمایت از کالای ایرانی با حضور استادان و کارشناسان حوزه های مرتبط پرداخته میشود. صاحبان کسب و کار و فعالان اقتصادی در این برنامه با معرفی حوزه کاری خود به شکل علمی و تحلیلی به عوامل موفقیت، پایداری و توسعه آن شغل خواهند پرداخت. تازهترین اخبار داخلی و خارجی و تحلیل آن ها نیز در حوزه اقتصادی و کسب و کار از دیگر آیتم های این برنامه ت...
کارگردان: ندارد
رویداد (بررسی کوتاه مسائل روز ) بیدار باش ( دستورهای انگیزشی برای شروع یک روز خوب)، گشتاور( وب گردی علمی )، ساعت سلامت ( توصیه های کاربردی برای زندگی)و میز صبحانه از جمله بخش های جدید این برنامه علمی صبحگاهی است.
کارگردان: ندارد
این برنامه با محوریت لزوم ازدواج، معیارهای انتخاب همسر و تعریف عشق و محبت با هدف ترویج تشکیل خانواده و فرهنگ سازی پیرامون مشاوره قبل از ازدواج روانه آنتن می شود.روابط میان دختران و پسران پیش از ازدواج و لزوم رعایت مسئله محرمیت، موضوعات پیرامون خواستگاری و ازدواج، آداب و رسوم مختلف در این زمینه، پرهیز از سوالات اشتباه در اولین مراحل آشنایی و خواستگاری از جمله موضوعاتی هستند که در قسمتهای مختلف این برنامه مورد توجه قرار میگیرند.
کارگردان: احمد درویش علیپور
سری دوم برنامه محله گل و بلبل به موضوعات اجتماعی مثل آداب و مراعاتهای اخلاقی، روحیه پهلوانی و کمک به همنوع، فرهنگ شهرنشینی و مطالعه و کتابخوانی توجه ویژهای دارد و با تدارک روایتهایی جذاب و روان میکوشد رفتارهای اجتماعی درست را به کودکان بیاموزد.
کارگردان: محمد زارعان
برنامه ببین و بساز برنامهای ابتکاری است که از مسیر ساخت مجسمههای خمیری، علاوه بر اینکه خلاقیت کودکان را در بهرهگیری از امکانات پیرامونی خود ارتقا میبخشد به آنها انگیزه میدهد تا با روشهایی ساده مثل خمیر، چوب و وسایل دور ریختنی هنر و استعداد خود را به منصه ظهور برسانند. این برنامه همچنین به دنبال آن است که این انگیزه را در کودکان به وجود بیاورد که هنرمندی و ساخت آثار زیبا نه تنها کاری سخت و دور از دسترس نیست، بلکه میتواند بسیار ساده و لذت بخش باشد.
کارگردان: رئوف جابری
این مجموعه مستند گردشگری، جذابیتها و شگفتیهای طبیعی ایران را در مناطق مختلف کشور چون خوزستان، اصفهان، ایلام، گلستان، لرستان و بوشهر به تصویر میکشد.
کارگردان: ندارد
برنامه «یک فنجان سلامت» در هر قسمت از برنامه با تمرکز بر یک مبحث پزشکی از حضور پزشکان و کارشناسان مرتبط بهره جسته و به ارائه نکات لازم در خصوص بهداشت و سلامت اعضای خانواده میپردازد. همچنین این برنامه در بخش «تندرستی خوردنیست» به تغذیه درمانی و معرفی خوراکیهایی با خواص درمانگر میپردازد.
کارگردان: افشین لیاقت
شرکت کنندگان در این رقابت پر هیجان داوطلبان استخدام در سازمان آتش نشانی هستند. این مسابقه در کنار تقویت قدرت جسمانی، روحیه از خودگذشتگی را نیز تقویت میکند و از این جهت شرکت کنندگان قوی و با اراده آن، مردان آهنین فداکار هستند.
کارگردان: حامد پور حامدی
این برنامه با هدف تبیین و ساده سازی مفاهیم دینی و تغییر در نگرش مخاطبان نسبت به عمل صالح، شیوه زیست مومنانه افرادی که تجربههای واقعی از زندگی دارند را به تصویر میکشد.
کارگردان: سیدحامد حسینی
هر قسمت از برنامه نون جوونی به موضوعی اختصاص دارد و شامل 5 بخش نمایشی، 2 بخش مستند ایرانگردی و آموزندگان، نقاشی متحرک (کمیک استریپ )، نمایش تعاملی، حرف اول، حرف دل و مسابقه است. موضوعاتی چون کنکور، عشق، مسئولیت پذیری، بازنگری آرمانگرایی، ازدواج و... مباحثی است که این برنامه به آنها میپردازد. در بخش مستند نیز با جوانان اقوام مختلف در سطح کل کشور متناسب با موضوع برنامه، گفتگو خواهد شد.
آیا میدانستید که اگر تخممرغ را روی نمک قرار دهیم بدون حرکت میایستد یا اگر ترشحات پوست پرتقال را به سمت بادکنک بگیریم حتماً میترکد. آیا میدانستید؟ برنامۀ «دانستناُمید» فیلمهای کوتاهی از آزمایشهای علمی ساده و جذاب به زبان طنز است...
کارگردان: ندارد
برنامه نیلوفرانه با محوریت موضوعات خانواده با حضور مهمانان گرانقدر در حوزه روانشناسی بر روی آنتن شبکه شما خواهد رفت.
کارگردان: مهدی محمدی
بومرنگ رویکردی اجتماعی دارد و با محوریت ترویج زندگی ایرانی - اسلامی، حفظ کیان خانواده و ترویج فرهنگ بهینه مصرف، در قالب یک برنامه سرگرمکننده و آموزنده تولید شده است.
کارگردان: عادل معشوری
برنامه «رایانما» مجله ایست علمی پیرامون فناوریهای نو و آخرین تکنولوژیهای روز دنیا که در بخشهای متنوعی تقدیم مخاطبان میشود. این برنامه حول پنج محور «تکنولوژیهای نوین»، «نرم افزارهای کاربردی»، «تلفن همراه»، «اینترنت» و «بازیهای رایانهای و انیمیشن» شکل گرفته است. رایانما با هدف ارتقای سواد رسانهای و مجازی به گفتوگو با کارشناسان، ارائه بروزترین اخبار این حوزه همچنین معرفی دستاوردهای تکنولوژیک و گزارشهایی از صنعت عظیم بازیهای رایانهای و نمایشگاههای مرتبط میپردازد.
کارگردان: کاوه جاوید
نسیم دانش آخرین دستاوردهای علم و فناوری ایران را در عرصههای داخلی و بینالمللی به مخاطبان معرفی میکند و تلاش دارد تا فرهنگ علم و فناوری را تبلیغ نماید.این برنامه به فعالیتهای دانشبنیان، تجاریسازی و تولید ثروت از علم میپردازد.
کارگردان: سیدمحسن حسینی
در دانشنما پدیده های هیجان انگیز و آزمایش های جالب و شگفت انگیز به نمایش در می آید؛ پدیده هایی که شور و شعف بینندگان را با خود به همراه دارد. در این برنامه انگیزشی و آموزشی، تقویت علم آموزی در مخاطبان اولویت دارد.
کارگردان: ندارد، محمد پورصباغیان
برنامه کتاب باز به موضوعات گوناگونی در حوزهی کتاب خواهد پرداخت و با تمرکز به وجوه سرگرم کننده کتاب، حال خوب کتابخوانی را با بینندگان به اشتراک خواهد گذاشت.
برنامه «یه حبه نقد» با حضور تعدادی از نوجوانان به همراه مجری و منتقد به نقد فیلمهای سینمایی میپردازد. سخنان چند معلم نقد در خارج استودیو ضبط می شود و نقد صحیح را به نوجوانان آموزش میدهد. در این برنامه آیتمی به نام «کلاس نقد» با حضور معلمین نقد داریم. یکی از معلمهای نقد در این برنامه مسعود فراستی است.
کارگردان: رزیتا غفاری
مجموعه تلویزیونی «ماماهوت» روایت متفاوتی از دغدغه های اجتماعی خانواده های ایرانی با محوریت سبک زندگی و ساختاری عروسکیست. این برنامه با ایجاد فضایی بانشاط، موضوعات و دغدغه های روز را در قالب نمایشهای عروسکی و حضور مهمانان مختلف به مخاطبین منتقل می کند.
این برنامه شامل مستندهای کوتاه اربعینی، آداب و اهمیت زیارت، نقش پیادهروی اربعین در تحولات منطقه، آداب کاروان داری، تدابیر پزشکی، اصول پیادهروی، رعایت مسائل حقوقی، معرفتی و فرهنگی است.
برنامه «دوطرفه» با موضوع سبک زندگی و تربیت دینی در خانواده هر روز با عنوانی خاص، مسائل مرتبط با آن روز را با حضور کارشناسان بررسی می کند.
برنامهی شابک به موضوع کتاب و کتابخوانی میپردازد. در این برنامه سعی بر این است که با مردم همدل شد و دغدغهی کتابخوانی را بامردم به اشتراک گذاشت.
برنامه «لیموترش» نگاهی عمیق اما ملموس به فضائل و رذائل اخلاقی دارد. این برنامه در هر قسمت به یک ویژگی اخلاقی چون ساده زیستی، صداقت، امانتداری، اخلاق خوش و... میپردازد. بخشهای «بی پرده» و «دوربین مخفی» نیز از دیگر اجزای این برنامه است. این برنامه دارای ساختاری ترکیبی است. در بخش نمایشی، موضوع برنامه به مخاطب معرفی میشود و این گونه فتح باب گفتوگوها با میزبانی مجریان برنامه از مهمانان صورت میپذیرد. چهرههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در کنار هنرمندانی از عرصههای بازیگری، خوانندگی، ورزشکا...
کارگردان: فریدالدین نیکجو
در سری دوم «دست پختهای خودمانی» یک سرآشپز محلی در کنار کارشناس آشپزی برنامه به آموزش طبخ غذاها میپردازند. همچنین این برنامه میزبان یک متخصص تغذیه و یک کارشناس فرهنگ عامه خواهد بود. معرفی فرهنگ استانها با توجه به غذا، پوشاک و موسیقی هر منطقه از جمله تغییرات ایجاد شده در این برنامه است. «دست پختهای خودمانی» با هدف ترویج سنتهای خوب ایرانی؛ غذاهای اصیل و مزههای از یاد رفته، فرصتی فراهم میکند تا در کنار آموزش آشپزی و یادآوری داشتههای فرهنگی؛ فضایی شاد برای خانوادههای ایرانی رقم بخورد.
کارگردان: احمد درویش علیپور
این برنامه حول محور موضوعات اخلاقی و آموزشی و دغدغه های موجود در فضای مجازی بوده و با تدارک روایتهایی میکوشد رفتارهای صحیح در محیط خانواده و اجتماع و فضای مجازی را به کودکان بیاموزد.
کارگردان: علی اثباتی
این برنامه با حضور اساتید دانشگاه و کارشناسان خبره عرصه فرهنگ و سیاست به بررسی موضوعات و دغدغه های فرهنگی-اجتماعی دانشجویان می پردازد.
کارگردان: ندارد
این برنامه تلویزیونی بر اساس علاقه نوجوانان به بازیهای رایانهای و با هدف آموزش بازی سازی و همچنین سواد رسانه ای در بهینه از این بازی ها و معرفی بازی های ایرانی رایانهای می پردازد.
کارگردان: ندارد
برنامه ایست که با محوریت آموزش فرهنگ صحیح استفاده از کارتهای بانکی و دستگاههای کارتخوان تهیه شده است. در این برنامه تلاش شده در فضایی ملموس و به شکلی آسان و با زبانی طنز کلاهبرداریهای احتمالی در این زمینه معرفی تا با شناخت این شگردها از بروز آن جلوگیری شود. این برنامه شامل بخشهای نمایشی، عروسکی، انیمیشن، موشن گرافیک و دوربین مخفی است که در بسیاری از بخشها از کروماکی استفاده شده. از آنجا که این برنامه مربوط به فضای مجازی میشود سعی شده بخشهای مختلف آن در فضایی مجازی ضبط شود.
کارگردان: ندارد
این برنامه آموزشی باهدف آماده کردن دانش آموزان برای آزمون کنکور است که اجرای این برنامه را مهدی مروی برعهده دارد. بنا براین گزارش، در این برنامه کارشناسان و مدرسان تحصیلی به همراه مشاوران و برنامه ریزان حضور دارند که در هر قسمت مباحت آموزشی دروس مختلف به همراه مشاوره به مخاطبان این برنامه ارائه می دهند.
این برنامه در خصوص طب سنتی و کارکرد آن در ایام ماه مبارک رمضان از زبان کارشناسان بیان میشود و به صورت میان برنامه و به دفعات هر روز در ماه مبارک روی آنتن میرود.
کارگردان: ندارد
در این برنامه علاوه بر آموزش انواع غذاهای محلی ، بین المللی ، دسرها وشیرینهای متنوع ، نکاتی نیز در خصوص استفاده صحیح از لوازم آشپزخانه ، نگهداری و خواص انواع مواد غذایی مطرح می شود.
کارگردان: ندارد
ساختار برنامه به صورت مجلهی هفتگی ست، با 5 تا 7 موضوع در حوزههای مختلف، که مدت هر آیتم 3 الی 10 دقیقه است. ریتم برنامه تند و بسته به نوع مطالب به صورت نریشنی، گفتگو با کارشناس، پلاتو یا انیمیشنی تولید میگردد.