- منظوم
- برنامه ها
- برنامه تلویزیونی یه گله جا (1396)
- آثار مرتبط یه گله جا (1396)
آثار مرتبط برنامه یه گله جا | منظوم
بررسی و معرفی بازیهای رایانهای، بازی آپارتمانی، اسباببازی و مهدکودک، گفتگو با فعالان و کارشناسان این عرصه از جمله آیتمهای این برنامه تلویزیونی است.
کارگردان: علی مختارزاده
«نو سفران» ویژه برنامه سحرگاهی شبکه دو برای مخاطب نوجوان این شبکه است که به صورت زنده روی آنتن می رود. این برنامه سحرهای ماه مبارک رمضان از ساعت 3 بامداد همراه سحرخیزان نوجوان و خانواده های آنان خواهد بود. نوسفران با هدف توجه ویژه به نوجوانان در کلیت خانواده و انتقال باورهای دینی به نسل جدید، همراهی بزرگسالان با نوجوانان و کودکان در لحظه های معنوی سحر و احیای آیین های مذهبی و دینی در گروه کودک و نوجوان تدارک دیده شده است. بیان قصه های قرآنی، تجربه اولین روزه، قصه گویی چهره های مشهور، روابط بی...
کارگردان: جواد خانی
در این مجموعه یک گردشگر وارد شهر میشود و به همراه نوجوانان شهر با جاذبههای گردشگری، موسیقیهای سنتی و فرهنگی منطقه آشنا میشود. این برنامه با ایجاد انگیزه، شادی و نشاط در بین نوجوانان و ترغیب به سفر و گردش در داخل کشور و با هدف آشنایی با تاریخ و فرهنگ تمدن کشور عزیزمان تولید شده است.
کارگردان: ساعد براهیمی
این برنامه با توجه به گستردگی مخاطبان تلویزیون به رخدادهای علمی، هنری، فرهنگی و اجتماعی میپردازد و فرصتی را فراهم میآورد تا کودکان و نوجوانان با آگاه شدن از این رخدادها امکان تجربه ابعاد دیگری از زندگی را برای خود فراهم کنند. از آنجایی که در حال حاضر فضای مجازی بخش مهمی از زندگی نوجوانان و حتی کودکان را به خود اختصاص داده، قبل از نام برنامه از علامت # (هشتگ) استفاده شده تا از این طریق ضمن ایجاد جذابیت برای کودکان و نوجوانان، امکان پیگیری و دسترسی به عناوین، موضوعات و محتویات این برنامه در فضا...
کارگردان: ندارد
این ویژه برنامه با رویکرد حل دغدغه های اجتماعی از منظر نوجوانی تهیه شده است.
کارگردان: رحمان حاصلی
برنامه تلویزیونی «به توان خدا»، پاسخگوی پرسشهای نوجوانان درباره خداوند، اخلاق، دین و معنویت است.
برنامه «یه حبه نقد» با حضور تعدادی از نوجوانان به همراه مجری و منتقد به نقد فیلمهای سینمایی میپردازد. سخنان چند معلم نقد در خارج استودیو ضبط می شود و نقد صحیح را به نوجوانان آموزش میدهد. در این برنامه آیتمی به نام «کلاس نقد» با حضور معلمین نقد داریم. یکی از معلمهای نقد در این برنامه مسعود فراستی است.
کارگردان: محمد حسنزاده
در این مجموعه علاوه بر قسمتهای نمایشی، کارشناسان روانشناسی و تربیتی به بررسی مسائل و مشکلات دوره نوجوانی میپردازند و مسائلی از قبیل عزت نفس، دنیای مجازی، تحصیلات، مُدگرایی، بلوغ فکری، استقلالطلبی، مسئولیتپذیری و اعتماد بنفس را برای نوجوانان میشکافند.
کارگردان: علی همتزاده
برنامه ترکیبی «رایحه»، در محیط استودیو همراه با تماشاچی برگزار میشود. از آیتمهای این برنامه میتوان به گفتگو با مخاطبین همراه با تعامل با تماشاچیان و همچنین استند آپ و ایتمهای نمایشی اشاره کرد.
کارگردان: ندارد
این برنامه تلویزیونی بر اساس علاقه نوجوانان به بازیهای رایانهای و با هدف آموزش بازی سازی و همچنین سواد رسانه ای در بهینه از این بازی ها و معرفی بازی های ایرانی رایانهای می پردازد.
کارگردان: ندارد
این برنامه به منظور لذت علم آموزی به نوجوانان در مواجهه با مسائل و مشکلات علمی و با حضور نوجوانان و خانوادهها در محیطهای مختلف تفریحی، علمی و فرهنگی به روش های خیلی ساده و ابتدایی آزمایش های علمی را به تصویر میکشد.
این برنامه با هدف فراهم سازی فضایی برای گفت وگوی صمیمی با نوجوانان از فضایی شاد و مفرح برخوردار است. بخش نمایش، مسابقه، دیدار با نوجوانان نخبه، چهره های موفق ورزشی، هنری، فرهنگی و علمی از آیتم های این برنامه هستند.
کارگردان: ندارد
این برنامه با حضور چند مجری با موضوع بندی جدید نسبت به برنامه قبلی صبح بخیر ایران سعی دارد هر روز برنامه را در سه بخش روی آنتن ببرد.
کارگردان: سیدمحسن حسینی
در دانشنما پدیده های هیجان انگیز و آزمایش های جالب و شگفت انگیز به نمایش در می آید؛ پدیده هایی که شور و شعف بینندگان را با خود به همراه دارد. در این برنامه انگیزشی و آموزشی، تقویت علم آموزی در مخاطبان اولویت دارد.
برنامه «رو به راه» با رویکردی اجتماعی تلاش دارد هر هفته یک پرونده اجتماعی را پیش روی مخاطبان باز کرده و طی چهار روز از چهار منظر مختلف بدان بپردازد. هدف این برنامه دنبال کردن دغدغه خانواده ها، جوانان و جامعه است. دیدگاه آسیب شناسانه، نگاه یک چهره شاخص به مساله، حضور مسئولان و کارشناسان و نمایش یک نمونه موفق؛چهار منظر مختلفی است که در «رو به راه» به آن پرداخته می شود.
«شیدایی» عنوان برنامهای اخلاقی است که هر شب به یکی از فرازهای جوشن کبیر و صفات خداوند میپردازد و درباره معضلات اخلاقی جامعه و ریشههای آن در خانواده صحبت میکند. گزارشهای مردمی، حضور کارشناسان اخلاق، ارتباط با مخاطبان، گفتگو با مهمانان و بخش ساعت صفر عاشقی از جمله قسمتهای متنوع ویژه برنامه «شیدایی» است.
کارگردان: محمد میرمعصومی
برنامه «ردپای تو» با هدف ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در میان نوجوانان تهیه و تولید شده است.
این برنامه متشکل از یک بخش مستند و یک بخش کارشناسی است. دوربین «بیم و امید» به مجتمعهای قضایی خانواده رفته و داستانهایی واقعی از بحران طلاق و عوارض و اتفاقات پیرامون آن را به تصویر میکشد.
کارگردان: علی زارع، محمد پورصباغیان
«فرفره رنگی» عنوان برنامهای است که با هدف آموزش گام به گام حل مساله برای گروه سنی خردسال تهیه شده. در این برنامه خاله سارا و عروسکی به نام «گردو» به همراه «فرفره» به حل مسائل مختلف میپردازند و طی آن مهارتهای یافتن پاسخ و تفکر منطقی را به کودکان آموزش میدهند.
کارگردان: علی مختارزاده
«اون یکی ها» موجوداتی باستانی هستند که درتکنولوژی پیشرفت نکرده اند. مثلا آنها برای جا به جایی اجسام، یک وِرد باستانی می خوانند. البته این روزها دیگر وِردهایشان کارایی ندارد و بیشتر وِردها را یادشان رفته و یا اشتباه می خوانند و پوچ می شود.
کارگردان: زهره جهانی
این برنامه از سویی حکایت «آیین» های سبک زندگی اسلامی ایرانی ما است که از آنها غافل شده ایم. از طرفی دیگر حکایت «آیینه» هایی است که می خواهیم خودمان را در آنها ببینیم؛ در مسیر تغییر رویکردهای شخصی مان تامل کنیم و به سمت اصلاح سبک زندگی گام برداریم. در این برنامه بنا داریم به دغدغه هایی بپردازیم که کمتر به آن پرداخته شده است. مسائل اجتماعی، تربیتی، آداب و رسوم سنتی و خانوادگی که تهاجمات فرهنگی بر آنها سایه افکنده و ما را از خودمان دور کرده است.
کارگردان: رزیتا غفاری
مجموعه تلویزیونی «ماماهوت» روایت متفاوتی از دغدغه های اجتماعی خانواده های ایرانی با محوریت سبک زندگی و ساختاری عروسکیست. این برنامه با ایجاد فضایی بانشاط، موضوعات و دغدغه های روز را در قالب نمایشهای عروسکی و حضور مهمانان مختلف به مخاطبین منتقل می کند.
کارگردان: ندارد
این برنامه زنده با دعوت از کارشناسان، مسئولان و متولیان می کوشد، مسائل مبتلا به محیط زیست ایران را با نگاهی موشکافانه و دقیق بررسی کند. «طبیعت ۳۶۰ درجه» یک برنامه چالشی درباره وضعیت محیط زیست ایران است و در آن پرونده های مختلفی در حوزه محیط زیست طبیعی و محیط زیست انسانی مورد بررسی قرار می گیرند. در این برنامه قرار است هر کس که به هر نحوی عامل تخریب یا ایجاد مشکل در طبیعت بوده است، نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشد، همچنین قرار است تلاش حافظان محیط زیست و مردم به تصویر کشیده شود. این برنامه بخش...
کارگردان: علی مختارزاده
این برنامه ویژه نوجوانان تولید شده است و به مناسبت های مذهبی شامل اعیاد و عزاداری های ائمه معصومین(علیهم السلام) می پردازد.
برنامه «نقطه سرخط» با محوریت واکاوی سیر تحول نظام جدید آموزشی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با مشارکت سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پروش تهیه شدهاست.
کارگردان: امیر مشهدیعباس
این مسابقه تلاشی است برای اینکه نوجوانان به استعدادها و توانمندیهای خود نگاهی دوباره داشته و آنها را ارزیابی کنند.
برنامه «لیموترش» نگاهی عمیق اما ملموس به فضائل و رذائل اخلاقی دارد. این برنامه در هر قسمت به یک ویژگی اخلاقی چون ساده زیستی، صداقت، امانتداری، اخلاق خوش و... میپردازد. بخشهای «بی پرده» و «دوربین مخفی» نیز از دیگر اجزای این برنامه است. این برنامه دارای ساختاری ترکیبی است. در بخش نمایشی، موضوع برنامه به مخاطب معرفی میشود و این گونه فتح باب گفتوگوها با میزبانی مجریان برنامه از مهمانان صورت میپذیرد. چهرههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در کنار هنرمندانی از عرصههای بازیگری، خوانندگی، ورزشکا...
کارگردان: فریدالدین نیکجو
در سری دوم «دست پختهای خودمانی» یک سرآشپز محلی در کنار کارشناس آشپزی برنامه به آموزش طبخ غذاها میپردازند. همچنین این برنامه میزبان یک متخصص تغذیه و یک کارشناس فرهنگ عامه خواهد بود. معرفی فرهنگ استانها با توجه به غذا، پوشاک و موسیقی هر منطقه از جمله تغییرات ایجاد شده در این برنامه است. «دست پختهای خودمانی» با هدف ترویج سنتهای خوب ایرانی؛ غذاهای اصیل و مزههای از یاد رفته، فرصتی فراهم میکند تا در کنار آموزش آشپزی و یادآوری داشتههای فرهنگی؛ فضایی شاد برای خانوادههای ایرانی رقم بخورد.
کارگردان: احمد درویش علیپور
سری دوم برنامه محله گل و بلبل به موضوعات اجتماعی مثل آداب و مراعاتهای اخلاقی، روحیه پهلوانی و کمک به همنوع، فرهنگ شهرنشینی و مطالعه و کتابخوانی توجه ویژهای دارد و با تدارک روایتهایی جذاب و روان میکوشد رفتارهای اجتماعی درست را به کودکان بیاموزد.
کارگردان: حمیدرضا معدنچی
سری برنامههای «سینما دو» با رویکرد «بررسی سینمای اجتماعی ایران» و با نگاهی جامعه شناسانه هر هفته تازههای سینمای ایران را مورد بررسی قرار میدهد. سینما دو، هر هفته میزبان یک کارگردان مطرح سینمای ایران، یک کارگردان جوان به همراه یک کارشناس و صاحب نظرِ غالبا جامعه شناس است که پیرامون یکی از آثار اجتماعی کارگردان مدعو بحث و تبادل نظر خواهند کرد. گزارشهای موضوعی و مردمی، گفت و گو با بازیگران، گفت و گو با یکی ازاعضای اصناف سینمای ایران، گزارش فیلم و سوال نظرسنجی از جمله بخشهای در نظر گرفته شده ب...
برنامه «با صبح» با شعار «حس خوب سحرخیزی» تهیه شده است. هدف عمده این برنامه ایجاد شور و نشاط صبحگاهی بوده و بر اساس «امید، مهربانی و لبخند» تقدیم مخاطبان این برنامه میشود. آغاز یک روز پر انرژی، تاثیر سحرخیزی در بخشهای مختلف زندگی در کنار ایجاد حس پویایی و تحرک از دیگر اهداف این برنامه است. همچنین «با صبح» از بخشهای متنوعی تشکیل شده و در هر قسمت مهمانان مختلفی را به قاب جادویی تلویزیون دعوت میکند.
کارگردان: ندارد
این برنامه با محوریت لزوم ازدواج، معیارهای انتخاب همسر و تعریف عشق و محبت با هدف ترویج تشکیل خانواده و فرهنگ سازی پیرامون مشاوره قبل از ازدواج روانه آنتن می شود.روابط میان دختران و پسران پیش از ازدواج و لزوم رعایت مسئله محرمیت، موضوعات پیرامون خواستگاری و ازدواج، آداب و رسوم مختلف در این زمینه، پرهیز از سوالات اشتباه در اولین مراحل آشنایی و خواستگاری از جمله موضوعاتی هستند که در قسمتهای مختلف این برنامه مورد توجه قرار میگیرند.
کارگردان: سعید بشیری
روند و سیر منطقی بحثهای پیشبینی شده برای این برنامه، به گونهای است که برنامه از فضای معمول و تکراری بحثهای تاریخی فاصله بگیرد و به دنیایی از ناشناختهها و مباحث نو و جذاب گام بگذارد؛ با این قید که رویدادهای تاریخی مطرحشده در برنامه، اغلب آنهایی باشند که تأثیری دیرپا در رشد و نمو و نتایج فرهنگ و تمدن ایران اسلامی داشته باشند.
کارگردان: ندارد
برنامه «یک فنجان سلامت» در هر قسمت از برنامه با تمرکز بر یک مبحث پزشکی از حضور پزشکان و کارشناسان مرتبط بهره جسته و به ارائه نکات لازم در خصوص بهداشت و سلامت اعضای خانواده میپردازد. همچنین این برنامه در بخش «تندرستی خوردنیست» به تغذیه درمانی و معرفی خوراکیهایی با خواص درمانگر میپردازد.
کارگردان: امیر یوسفی
برنامه ترکیبی «برگ سرنوشت» انتخابات را با محوریت سواد رسانهای و فضای مجازی مورد توجه قرار داده است. این برنامه با بهره جستن از کارشناسان برجسته علوم ارتباطات و فضای مجازی به مباحث گوناگونی در حوزه سواد رسانهای چون مغالطه، شایعه در فضای مجازی و... میپردازد.